ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επιστολές Επιστροφή    
Μια "φωτογραφία" του δημάρχου Λαχανά (23/3/08)


Αθήνα 23.3.2008
Σε πρόσκληση για την πλήρωση θέσης συνεργάτη στο Δήμο Λαχανά θεσσαλονίκης αναφέρεται αναγνώστης μας (τα στοιχεία του στη διάθεση της εφημερίδας).

Αγαπητοί κύριοι,
μου ήρθε το παρακάτω μαιλ. Αν μπορείτε προβάλετε το για να φανεί η κουτοπονηριά μερικών δημάρχων. Δημοσιεύτηκε στην... πανελλαδικής εμβέλειας εφημερίδα «Η Εφημερίδα των Πολιτών του Λαχανά" το Σάββατο 15 Μαρτίου 2008. Τέθηκε προθεσμία υποβολής αιτήσεων 10 ημερών, ώστε να λήγει την 25η Μαρτίου που είναι αργία (1 ημέρα) και να χαθούν επιπλέον 2 Σαββατοκύριακα (4 ημέρες). Με την 48η  απεργία Τετάρτης - Πέμπτης 19-20 Μαρτίου (2 ημέρες), πόσες μέρες έμειναν; Είναι σίγουρο ότι ο υπάλληλος που παραλαμβάνει αιτήσεις θα έχει άδεια την 24η Μαρτίου (1 ημέρα ακόμα) και "περάστε αύριο"! Το μόνο που μένει είναι στα προσόντα να προστεθεί το ύψος, βάρος, χρώμα ματιών και… επίθετο. Αν αυτό δεν είναι "φωτογραφική" προκήρυξη, τότε κι εγώ είμαι ο... Ομπάμα.

Ιδού η πρόσκληση:

ΔΗΜΟΣ ΛΑΧΑΝΑ
O Δήμαρχος Λαχανά έχοντας υπόψη:
Τις διατάξεις του άρθρου 57 παρ. 10 του N. 2218/94, του άρθρου 67 του N. 1416/84, την παράγραφο 3 του άρθρου 84 του Π.Δ. 410/88 που αφορά στα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα που πρέπει να έχουν οι ενδιαφερόμενοι και τον N. 1188/81 που αφορά στα γενικά προσόντα διορισμού εκτός από το ανώτατο όριο ηλικίας.
Τις αυξημένες ανάγκες του Δήμου, για κάλυψη σε θέματα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών, Διαδικτύου, Περιβάλλοντος, Βιβλιοθηκών, Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, Εκπαιδευτικών προγραμμάτων ανηλίκων, Εκπαιδευτικών προγραμμάτων ενηλίκων (ανέργων, εργαζομένων, στελεχών Δημόσιας Διοίκησης και Δήμων, επιστημόνων κ.λπ.). και θέματα Πολυπολιτισμικού περιεχομένου, καλούμε όσους ενδιαφέρονται για την κάλυψη μιας (1) θέσης ειδικού συνεργάτη, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου αορίστου χρόνου, να υποβάλουν σχετική αίτηση μέσα σε προθεσμία 10 ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν:
- Δίπλωμα Μηχανικού H/Y και Πληροφορικής
- Επαγγελματική εμπειρία σε θέσεις Μηχανικού H/Y, Αναλυτή - Προγραμματιστή ανάπτυξης προγραμμάτων εφαρμογών H/Y και τεχνικής υποστήριξης συστημάτων μικροϋπολογιστών κα δικτύων
- Εμπειρία στο διαδίκτυο και σε εκπαιδευτικά προγράμματα ηλεκτρονικής μορφής
- Συμμετοχή σε εργασίες περιβαλλοντικού περιεχομένου.
- Πιστοποιημένες γνώσεις στην οργάνωση βιβλιοθηκών και το σύστημα ΑΒΕΚΤ και εμπειρία ως υπεύθυνος βιβλιοθήκης.
- Εμπειρία στην υλοποίηση νέων εκπαιδευτικών μεθόδων.
- Εμπειρία στην εκπαίδευση στελεχών Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.
- Εμπειρία σε θέσεις επιστημονικού υπεύθυνου σε θέματα Πληροφορικής.
- Εμπειρία στην εκπόνηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
- Συμμετοχή σε ομάδες όπου σε συνεργασία με φορείς των άλλων ευρωπαϊκών εταίρων αναπτύχθηκαν θέματα Πολυπολιτισμικού περιεχομένου.
- Πιστοποίηση και μεγάλη εμπειρία σε θέματα εκπαίδευσης ενηλίκων (ανέργων, εργαζομένων, επιστημόνων, καταρτιζόμενων κ.λπ.)

O Ειδικός Συνεργάτης θα ασχολείται με τα προαναφερθέντα θέματα κα θα παρέχει συμβουλές και εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά και προφορικά προς τον Δήμαρχο.

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΧΑΝΑ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ Δ. ΠΑΣΧΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved