ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επιστολές Επιστροφή    
Μερικοί ξέχασαν τα έργα του ΠΑΣΟΚ στις προσλήψεις (23/3/08)


Αθήνα 23.3.2008
Σε επιστολή αναγνώστη μας με τίτλο: "Το ΑΣΕΠ ευθύνεται για την αναρχία των προσλήψεων", που δημοσιεύθηκε στην Proslipsis στις 21 Μαρτίου 2008, αναφέρεται η αναγνώστριά μας Μαρία Παπαδοπούλου.

Θα ήθελα να απαντήσω στον αναγνώστη που καταφέρεται κατά του ΑΣΕΠ και του κ. Βέη. Μάλλον έχει ξεχάσει τι συνέβαινε επί ΠΑΣΟΚ, διαφορετικά δεν δικαιολογείται αυτή η επιστολή. Εγώ προσωπικά αν και είχα τα προσόντα (δεν υπάρχει λόγος να τα αναφέρω) βρήκα όλες τις πόρτες όχι απλώς κλειστές, αλλά κλειδαμπαρωμένες. Δυστυχώς δεν ήμουν γραμμένη στα τεφτέρια των συντρόφων του ΠΑΣΟΚ κι έτσι έχασα αμέτρητες θέσεις και δεν μπορούσα να βρώ το δίκιο μου. Ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για το ΑΣΕΠ που έφτιαξε το ΠΑΣΟΚ και στελεχώθηκε με αποσπάσεις που έκανε η κ. Διαμαντοπούλου από την «Πειραϊκή - Πατραϊκή». Και εμένα οι γονείς μου πλήρωσαν για να σπουδάσω, ονειρεύτηκαν, όπως και εγώ, και τα  όνειρά τους έσβηναν όταν για πρόσληψη με μόρια μου ζητούσαν βεβαίωση από την τοπική του ΠΑΣΟΚ.

Και για ποιά Stage μιλάει ο αναγνώστης; Για αυτά τα 500 ευρώ, των ανασφάλιστων; Για τη μαύρη εργασία που ίσως και να προσφέρει η κυβέρνηση στους ψηφοφόρους της; Είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει γι’ αυτούς που περίμεναν 20 χρόνια για να μπορέσουν να ζήσουν αξιοπρεπώς. Γι’ αυτούς που τους πατούσαν κάτω οι τότε κυβερνητικοί, οι οποίοι πρώτα διόριζαν και κατόπιν έβγαζαν προκήρυξη. Η σημερινή κυβέρνηση δεν ευνοεί του "ημετερους". Αν το έκανε, δεν θα έπεφτε η ανεργία. Δεν θέλει πολύ μυαλό και ιδιαίτερη εξυπνάδα για να το καταλάβει κανείς.

Λυπάμαι ειλικρινά που μερικοί πολίτες της χώρας μας έχουν πάθει ολική αμνησία.

Υ.Γ.: Ελπίζω η επιστολή μου να δημοσιευτεί, όπως και του προηγούμενου φίλου αναγνώστη, και όχι να πάει στο καλάθι των αχρήστων.

Ευχαριστώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved