ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επιστολές Επιστροφή    
Η κατανομή των θέσεων πολυτέκνων στις προκηρύξεις (27/3/08)


Αθήνα 27.3.2008
Στον τρόπο κατανομής των θέσεων πολυτέκνων - τριτέκνων στις προκηρύξεις ΑΣΕΠ αναφέρεται αναγνώστριά μας.

Συγχαρητήρια για την εφημερίδα σας. Στην προκήρυξη 1Κ/2008, που πρόκειται να δημοσιευθεί σύντομα, παρατηρείται μια άνιση κατανομή θέσεων: Οι θέσεις που ανήκουν σε πολύτεκνους - τρίτεκνους έχουν συγκεντρωθεί σε δύο ειδικότητες με αποτέλεσμα να αδικούνται αυτοί που έχουν λιγότερα από δύο παιδιά, αλλά και οι πολύτεκνοι των άλλων ειδικοτήτων. Σε επικοινωνία μου με το ΑΣΕΠ μου είπαν ότι η κατανομή αυτών των θέσεων γίνεται βάσει νόμου στο σύνολο των θέσεων μιας προκήρυξης και όχι στις θέσεις ανά ειδικότητα.

Αναρωτιέμαι πώς μια τόσο εμφανής αδικία δεν μπορεί να προβλεφθεί από τους ''δίκαιους'' νομοθέτες μας. Είναι αργά για να διορθωθεί στη συγκεκριμένη προκήρυξη, έτσι ώστε να έχουμε ίσες ή καλύτερες ευκαιρίες όλοι οι αδικημένοι (πολύτεκνοι και μη) ή όχι; Κι αν όχι, τότε τι μπορούμε να κάνουμε; Έχω πάρα πολλή εμπειρία στην ειδικότητά μου (κάτι που απαιτεί η προκήρυξη), αλλά η συγκεκριμένη κατανομή των θέσεων με ''πετάει'' έξω, όπως και πολλούς άλλους φαντάζομαι.

Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η συμμετοχή σε προκηρύξεις του Δημοσίου είναι περισσότερο θέμα τύχης.

Ευχαριστώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved