ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επιστολές Επιστροφή    
Η περιβόητη προκήρυξη 2006 του Δήμου Αιγάλεω (29/3/08)


Αθήνα 29.3.2008
Σε μια προκήρυξη του Δήμου Αιγάλεω που εκδόθηκε το 2006 και έκτοτε αγνοείται η τύχη της, αναφέρεται αναγνώστριά μας.  
 
Σας γράφω σχετικά με την προκήρυξη του Δήμου Αιγάλεω Αττικής, που αν και δημοσιεύθηκε τον Αύγουστο του 2006 στο ΦΕΚ ΑΣΕΠ αρ. 522/29 ακόμα περιμένουμε αποτελέσματα.

Είναι βέβαιο ότι οι κύριοι του Δήμου μας "δουλεύουν" κανονικά, όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω.

Αρχικά, μόλις κάναμε τις αιτήσεις, τόσο εγώ όσο και άλλοι γνωστοί μου παίρναμε τηλέφωνο στον Δήμο για να μάθουμε τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησή μας. Επί μήνες μας έλεγαν ότι οι αιτήσεις δεν έχουν πρωτοκολληθεί και τελικά, μετά από πολλούς μήνες, μας απάντησαν ότι δεν θα πρωτοκολληθούν. Πράγμα απαράδεκτο, αφού είναι γνωστό ότι σε όλες τις υπηρεσίες, πόσο μάλλον στις δημόσιες, πρέπει να τηρείται πρωτόκολλο εισερχόμενης και εξερχόμενης αλληλογραφίας.

Κατόπιν αρχίσαμε να τηλεφωνούμε για να μάθουμε για τα αποτελέσματα. Μας πηγαίνανε απο μήνα σε μήνα ("Πάρτε τον άλλο μήνα. Δεν έχουν βγεί ακόμα, πάρτε τον Μάρτιο. Δεν ξέρουμε πότε θα βγούν, ξανακαλέστε σε κανένα μήνα", κ.ο.κ). Έτσι φτάσαμε σήμερα 29 Μαρτίου 2008 και αποτελέσματα δεν έχουν βγει. Σε άλλους λένε πάρτε τον Απρίλιο, σε άλλους πάρτε τον Ιούνιο και αυτή η κατάσταση διαιωνίζεται, μέχρι να μας σπάσουν τα νεύρα, να τα παρατήσουμε, να μην ξανακαλέσουμε, να ξεχαστεί το θέμα και να διορίσουν τους "δικούς τους", που τους έχουν ήδη έτοιμους απο ότι φαίνεται.
 
Είναι σωστό να μας εμπαίζουν έτσι; Μήπως πρέπει να παρέμβει το ΑΣΕΠ; Μήπως θα έπρεπε να μας σέβονται περισσότερο και να υπολογίζουν περισσότερο τα € 15 παράβολο που δίνουμε κάθε τόσο για τον εκάστοτε διαγωνισμό;
 
Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved