ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επιστολές Επιστροφή    
Επιστολή: Παράλογος ο τρόπος απόδειξης της βαθμολόγησης στο τεστ δεξιοτήτων 18/5/09


Αθήνα 18.5.2009
"Παράλογο" χαρακτηρίζει αναγνώστης μας (τα στοιχεία του στη διάθεση της εφημερίδας) τον τρόπο που επέλεξε το ΑΣΕΠ να αποδεικνύεται η συμμετοχή στο τεστ δεξιοτήτων.

"Επικοινωνώ μαζί σας για τον διαγωνισμό 1Τ/2007 (Τεστ Δεξιοτήτων) του ΑΣΕΠ και ειδικότερα για τον τρόπο απόδειξης των μονάδων που λάβαμε στις εξετάσεις κατά τις μελλοντικές διαδικασίες πλήρωσης θέσεων με τη διαδικασία της σειράς προτεραιότητας.

Καθώς πληροφορηθήκαμε όλοι, ως τρόπος απόδειξης επιλέχτηκε η εκτύπωση του Φύλλου της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως που αναγράφεται η βαθμολογία μας και η επικύρωσή του εντύπου αυτού. Εναλλακτικά μπορούμε να υπογράψουμε και υπεύθυνη δήλωση για τη γνησιότητα του εγγράφου.

Ερωτώ λοιπόν: Είμαι ο μόνος που βρίσκει αυτό τον τρόπο αστείο και παράλογο; Ειδικά όταν ο διαγωνισμός διενεργήθηκε από το ίδιο το ΑΣΕΠ (και εύκολα μπορούν να ελεγχθούν τα αποτελέσματα, καθώς είναι προσβάσιμα σε όλους) και όταν η υπογραφή μου στην αίτηση επαρκεί για τη δήλωση αληθών στοιχείων;

Μια απάντηση στα παραπάνω, που έλαβα δια τηλεφώνου από το ΑΣΕΠ, περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Η απάντηση ήταν ότι όχι μόνο πρέπει να εκτυπωθεί η σελίδα του ΦΕΚ με το όνομα και τη βαθμολογία, αλλά και η πρώτη σελίδα, όπου επίσης αναφέρεται το όνομα... 

Αν και πρόκειται να στείλω σχετική επιστολή στο ΑΣΕΠ, απευθύνομαι στην εφημερίδα σας με την ελπίδα ότι η δημοσιοποίηση του θέματος θα συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να σας εκφράσω την εκτίμησή μου και τα συγχαρητήριά μου για το έργο σας".

Φιλικά
Ι. Μ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved