ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επιστολές Επιστροφή    
Επιστολή: Οι "αθλητικές" εξετάσεις της Πυροσβεστικής 20/5/09


Αθήνα 20.5.2009, 09:32
Από αναγνώστη και υποψήφιο του εν εξελίξει διαγωνισμού του Πυροσβεστικού Σώματος για την πλήρωση 22 θέσεων τακτικού προσωπικού, που για ευνόητους λόγους θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του, λάβαμε την ακόλουθη επιστολή σχετικά με τις αθλητικές διαδικασίες του παραπάνω διαγωνισμού.

"Θα ήθελα να σχολιάσω και εγώ τις "αθλητικές" δοκιμασίες της Πυροσβεστικής, καθώς ήμουν υποψήφιος.

Καταρχάς θα ήθελα να σας πω ότι είναι ανακριβές αυτό που γράψατε για τον πήχυ. Δεν ήταν πιό χαμηλά από το στρώμα, απλώς τον κατέβασαν στο 0,95μ., αντί του 1,1μ. που έπρεπε να ήταν κανονικά, για να είναι πιο εύκολο να περάσουμε, όπως μας είπαν!

Το χιλιάρι από 4:20' το κάνανε 6' και πλέον και -τουλάχιστον χθές- δεν έκοψαν κανένα!

Το πιο αστείο ήταν την περασμένη Δευτέρα στις έλξεις: όσοι ήταν στα πρώτα δύο γκρουπάκια (από τα 10 και πλέον) και δεν τα κατάφεραν, κόπηκαν, οι υπόλοιποι πέρασαν! Από τις γυναίκες, καμία δεν κατάφερε να κάνει μία προβλεπόμενη έλξη και πέρασαν σχεδόν όλες! Μάλιστα μόνο δύο προσπάθησαν να περάσουν τη δοκιμασία με τους εικοσιπεντάριδες αλτήρες στα χέρια και να διανύσουν 100μ σε 50sec, οι οποίες στην μέση της διαδρομής δεν άντεξαν και πέταξαν τα βάρη από τα χέρια τους και σταμάτησαν να ξαποστάσουν. Φυσικά δεν ολοκλήρωσαν τη δοκιμασία. Οι υπόλοιπες γυναίκες πέρασαν την δοκιμασία από την... πίσω πόρτα!

Στο άλμα εις μήκος, πάντως, έκοψαν πέντε υποψήφιους, αφού δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν τα 2 μέτρα! Το όριο των 4 μέτρων φυσικά και δεν τηρήθηκε, γύρω στα 3 και κάτι ήταν!

Στο άλμα εις ύψος μία υποψήφια έκανε γύρω στο μισάωρο να περάσει το 0,95μ. και όταν τελικά το κατάφερε οι πυροσβέστες που ήταν στην επιτροπή αξιολόγησης ξέσπασαν σε χειροκροτήματα!

Ο υπεύθυνος για την διεξαγωγή των δοκιμασιών (ο ανώτερος αξιωματικός που ήταν εκεί) πότε μας έλεγε ότι υπεύθυνα για την τραγελαφική κατάσταση είναι τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης κάθε δοκιμασίας, "που περνάνε τους ανίκανους", και πότε ότι δεν μπορούσε να τους κόψει όλους και να περάσει δύο άτομα μόνο! (Τότε να μην βάζετε αθλητικές δοκιμασίες, κύριε αξιωματικέ).

Αυτά είχα να σας πω για την παρωδία αυτή, ελπίζω να τα δημοσιεύσετε...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved