ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επιστολές Επιστροφή    
Επιστολή: Ενστάσεις για το διαγωνισμό του υπουργείου Οικονομικών 24/11/09


Αθήνα 24.11.2009
Στον πρόσφατο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για την πλήρωση θέσεων στο υπουργείο Οικονομικών αναφέρεται άλλη μια επιστολή αναγνώστριάς μας.

Γράφει:

Με χαρά μου ανέγνωσα χθες την επιστολή της αναγνώστριας σας Μ.Χ. και αυτό που έχω να πω είναι ένα τεράστιο επιτέλους!

Επιτέλους, κάποιος ενίσταται ακόμη και τώρα για τις λάθος απαντήσεις του ΑΣΕΠ σχετικά με το διαγωνισμό του Υπουργείου Οικονομικών, για τις οποίες, παρά τις τόσες ενστάσεις και διαμαρτυρίες μεγάλου πλήθους συμμετεχόντων, το ίδιο δεν προέβηκε ποτέ σε πραγματικές διορθώσεις.

Επιπλέον, δεν καταλαβαίνω γιατί κανείς δεν μιλάει πια και για το πλήθος των εκτός δημοσιευθείσας ύλης ερωτήσεων, οι οποίες ήταν παρούσες σε σχεδόν όλες τις ενότητες στις οποίες διαγωνίστηκαν οι συμμετέχοντες, ειδικά της κατηγορίας ΠΕ.

Ποιοί ήταν εκείνοι οι οποίοι διάβασαν π.χ. Φορολογικό και Συνταγματικό Δίκαιο, ενώ δεν ήταν στην ύλη που ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ πριν την διεξαγωγή του διαγωνισμού, και πώς κατάφερε πλήθος ατόμων να πετύχει βαθμολογίες της τάξεως των 90 και ακόμη 100 τοις εκατό.

Ποιούς "βολεύει" όλη αυτή η κατάσταση αδιαφάνειας που επικράτησε στον διαγωνισμό 1Γ/2008; Και ακόμη, πώς κατάφεραν να φτάσουν έναν γραπτό διαγωνισμό σε αυτά τα επίπεδα της αναξιοκρατίας και της παραφροσύνης, απογοητεύοντας χιλιάδες υποψηφίους που ξόδεψαν τόσο χρόνο όσο και χρήμα για να λάβουν μέρος σε αυτόν.

Είμαι και εγώ μια από εκείνους που νόμιζαν πως λάμβαναν μέρος σε ένα σοβαρό διαγωνισμό και πήρα μέρος στην κατηγορία ΠΕ, βλέποντας πως στα προσωρινά αποτελέσματα έχω 20/100 μονάδες λιγότερες από αυτές πραγματικά είχα συγκεντρώσει, βάσει των σωστών απαντήσεων, τις οποίες δεν διόρθωσε ποτέ το ΑΣΕΠ.

Συμφωνώ απολύτως με όσα γράφει στην επιστολή της η αναγνώστρια σας Μ.Χ. και έχω να προσθέσω ότι κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να διεξαχθεί αναβαθμολόγηση από το ΑΣΕΠ για το σύνολο των γραπτών, εφόσον διορθωθούν οι εσφαλμένες απαντήσεις και αφού ακυρωθούν οι εκτός διαγωνισθείσας ύλης ερωτήσεις. Μόνο τότε και αφού επιλυθούν και όλα τα άλλα γκρίζα σημεία του διαγωνισμού, τα οποία έχουν αναφερθεί κατά καιρούς και επισημαίνονται και από την Μ.Χ., θα είναι ο 1Γ/2008 ένας διαφανής διαγωνισμός.

Με εκτίμηση
Α.Μ.

Υ.Γ.: Παρακαλώ, μην αγνοήσετε ξανά την επιστολή μου καθώς είναι η τρίτη που σας στέλνω.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved