ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επιστολές Επιστροφή    
Επιστολή: Οι συνεντεύξεις του ΙΔΕΚΕ 14/12/09


Αθήνα 14.12.2009
Στις συνεντεύξεις του ΙΔΕΚΕ αναφέρεται μία ακόμη αναγνώστριά μας.

Γράφει:

Διάβασα σήμερα την επιστολή μιας αναγνώστριας σχετικά με μια συνέντευξη - παρωδία  που έδωσε για το ΙΔΕΚΕ κι επειδή είμαι κι εγώ παθούσα (όπως πιστεύω και πολύς κόσμος ακόμα) θα ήθελα να μοιραστώ κι εγώ την εμπειρία μου.

Συμμετείχα κι εγώ σε συνέντευξη για τη λίστα εκπαιδευτών σε ένα ΚΕΕ της Θεσσαλίας. Στη συνέντευξη παρευρίσκονταν δύο άτομα, μία κυρία υπεύθυνη του ΚΕΕ κι ένας κύριος που δεν συστήθηκε. Η μοναδική ερώτηση - διευκρίνιση που μου έγινε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ήταν σχετικά με μία δημοσίευση που είχα και την είχα δηλώσει και ως εισήγηση. Επίσης, αν με ενδιέφερε η διδασκαλία σε μία ειδική ομάδα (των τσιγγάνων) στην οποία απάντησα θετικά και αυτό ήταν όλο.

Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα είδα με έκπληξη ότι μου έβαλαν βαθμό 18, ενώ  πολλούς άλλους συναδέλφους (με λιγότερα τυπικά προσόντα από μένα)  τους βαθμολόγησαν με 20 και ειλικρινά αναρωτιέμαι τι άλλο έπρεπε να είχα πει για να πάρω αυτή τη βαθμολογία.

Ειλικρινά θεωρώ ότι αυτή η συνέντευξη αποτελεί την πιο αναξιοκρατική διαδικασία που υπάρχει και θα έπρεπε άμεσα να καταργηθεί.

Σας ευχαριστώ
Ε.Μ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved