ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Χρηματοδοτικά προγράμματα Επιστροφή    
Νέες προσκλήσεις για την "Ψηφιακή Σύγκλιση"

 

Αθήνα 30.9.2010, 22:48

Την έκδοση νέων προσκλήσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Ψηφιακή Σύγκλιση", για τους τομείς ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και περιβάλλοντος, εξέδωσε η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Η πρώτη πρόσκληση απευθύνεται στη Γενική Γραμματεία του υπουργείου Εσωτερικών και στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Συγκεκριμένα, η πρόσκληση 20.2 προϋπολογισμού 25 εκ €, αποσκοπεί -μέσω της δημιουργίας Ηλεκτρονικών Κέντρων Πληροφόρησης και Εξυπηρέτησης Πολιτών (eΚΕΠ)- στην αύξηση του επιπέδου εξυπηρέτησης των πολιτών, τη μείωση του διοικητικού φόρτου των εμπλεκόμενων επιχειρήσεων, την αποσυμφόρηση των δημόσιων υπηρεσιών αλλά και την υποστήριξη του προγράμματος «Καλλικράτης».

Η δεύτερη, (πρόσκληση 24), προϋπολογισμού 90 εκ ευρώ, στοχεύει στην υλοποίηση ψηφιακών δράσεων στον τομέα του Περιβάλλοντος, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η δημιουργία δασικών χαρτών και η βελτίωση της λειτουργίας του Κτηματολογίου. Σκοπός είναι να διευκολυνθεί, μέσω των παρεμβάσεων που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο της Πρόσκλησης 24, η παροχή πληροφοριών στους πολίτες και τις επιχειρήσεις, σχετικά με περιβαλλοντικά, χωροταξικά και πολεοδομικά δεδομένα.

Οι ανωτέρω Προσκλήσεις χρηματοδοτούνται από πόρους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» του ΕΣΠΑ 2007-2013 (80% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και 20% από Εθνικούς πόρους).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ανωτέρω προσκλήσεις βρίσκονται διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.infosoc.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved