ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Χρηματοδοτικά προγράμματα Επιστροφή    
Δωρεάν χρηματοδότη σε μικρές επιχειρήσεις «υπόσχεται» ιδιωτικός οργανισμός

Αθήνα 9.9.2016, 14:00

Χρηματικά ποσά που μπορεί να φτάνουν και τις 20.000 ευρώ δηλώνει ότι χορηγεί με τη μορφή δωρεάς σε νεοσύστατες και υφιστάμενες μικρές επιχειρήσεις το The People’s Trust, ένας ιδιωτικά χρηματοδοτούμενος, μη - κερδοσκοπικός οργανισμός που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον περασμένο Μάιο, «ανταποκρινόμενος στις ανάγκες που έχει δημιουργήσει η παρατεταμένη οικονομική κρίση και με στόχο να συμβάλει στη μείωση της ανεργίας στην Ελλάδα μέσα από την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».

Συγκεκριμένα, η μικροχρηματοδότηση του The People’s Trust μπορεί να φτάσει έως τις €10.000 ανά επιχείρηση, δίνοντας στους επιχειρηματίες που δεν έχουν πρόσβαση σε άλλες πηγές χρηματοδότησης τη δυνατότητα να καλύψουν ουσιαστικές ανάγκες σε εξοπλισμό και υπηρεσίες προκειμένου να δημιουργήσουν ή να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Η δωρεά συνδυάζεται με την παροχή μικροδανείου μέσω της συνεργασίας του οργανισμού με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Αction Finance Initiative (AFI) οπότε το ποσό της μικροχρηματοδότησης μπορεί, κατά περίπτωση, να φτάσει μέχρι και τις €20.000. 

Χρηματοδότησης μπορούν να τύχουν τόσο οι νέες, όσο και οι υφιστάμενες επιχειρήσεις, οποιουδήποτε κλάδου και ανεξαρτήτως ηλικίας (απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους 18 ετών και άνω).

Επιπλέον, πάντα σύμφωνα με τον οργανισμό, στους επιχειρηματίες που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του The People’s Trust παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης, οι οποίες περιλαμβάνουν εκπαίδευση και κατάρτιση, διαμόρφωση επιχειρηματικού σχεδίου, πρόσβαση σε επιχειρηματικές θερμοκοιτίδες κ.ά. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το The People’s Trust, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.thepeoplestrust.org.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved