ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Χρηματοδοτικά προγράμματα Επιστροφή    
Τρεις Δράσεις του ΕΣΠΑ για την αλιεία και τις υδατοκαλλιέργειες

Proslipsis.gr | Αθήνα 5.3.2018, 16:55

Λήγουν σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 23 Μαρτίου 2018, οι προθεσμίες για ένταξη σε τρεις Δράσεις του ΕΣΠΑ που αφορούν την αλιεία και τις υδατοκαλλιέργειες.

Η πρώτη Δράση με τίτλο «Παραγωγικές επενδύσεις στην υδατοκαλλιέργεια» χρηματοδοτεί ενέργειες για: Διαφοροποίηση των προϊόντων υδατοκαλλιέργειας και των εκτρεφόμενων ειδών, εκσυγχρονισμό των μονάδων υδατοκαλλιέργειας και βελτίωση των συνθηκών εργασίας και ασφάλειας των εργαζομένων καθώς και υγείας και διαβίωσης των ζώων, αγορά εξοπλισμού για την προστασία των εκτροφείων από τους θηρευτές, βελτίωση της ποιότητας ή πρόσθεση αξίας στα προϊόντα υδατοκαλλιέργειας, αποκατάσταση υφιστάμενων τεχνητών λιμνών ή λιμνοθαλασσών υδατοκαλλιέργειας μέσω της αφαίρεσης λάσπης ή επενδύσεων που στοχεύουν στην πρόληψη της εναπόθεσης λάσπης, διαφοροποίηση του εισοδήματος των επιχειρήσεων υδατοκαλλιέργειας μέσω της ανάπτυξης ενισχυόμενων συμπληρωματικών δραστηριοτήτων, αύξηση της ενεργειακής απόδοσης, προώθηση της μετατροπής των επιχειρήσεων υδατοκαλλιέργειας σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η Δράση απευθύνεται σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις αυτών, συλλογικούς φορείς ή φορείς Αυτοδιοίκησης και λοιπές Οργανώσεις, καθώς επίσης και σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά ή Ερευνητικά Ιδρύματα και άλλους δημόσιους φορείς που έχουν την ευθύνη πραγματοποίησης της υποβαλλόμενης προς ενίσχυση Πράξης και που τελικά επιβαρύνονται με το κόστος της. Δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις των υπό σύσταση εταιρειών.

Η δεύτερη Δράση με τίτλο: «Μεταποίηση προϊόντων αλιείας και υδατοκαλλιέργειας» αφορά: Ίδρυση νέων μονάδων μεταποίησης, επέκταση, εκσυγχρονισμό ή μετεγκατάσταση υφιστάμενων μονάδων μεταποίησης, προετοιμασία και παρουσίαση των παρουσιαζόμενων προϊόντων: τεμαχισμός σε φιλέτα, συσκευασία, κονσερβοποίηση, κατάψυξη, κάπνισμα, αλάτισμα, μαγείρεμα, διατήρηση σε ξίδι, αποξήρανση, προετοιμασία των ιχθύων για την αγορά με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Η Δράση απευθύνεται σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις αυτών, συλλογικούς φορείς και λοιπές Οργανώσεις που έχουν την ευθύνη πραγματοποίησης της υποβαλλόμενης προς ενίσχυση Πράξης και που τελικά επιβαρύνονται με το κόστος της. Δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις των υπό σύσταση εταιρειών, καθώς και αιτήσεις επιχειρήσεων μεγέθους μεγαλύτερου της ΜΜΕ.

Η τρίτη Δράση τιτλοφορείται: «Προστιθέμενη αξία, ποιότητα των προϊόντων και χρήση των ανεπιθύμητων αλιευμάτων» και αφορά επενδύσεις επί των αλιευτικών σκαφών, με σκοπό τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων των αλιέων επί του σκάφους και την ολοκληρωμένη διαχείριση των αλιευμάτων τους, με την επεξεργασία, την εμπορία και την άμεση πώλησή τους, καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας των αλιευτικών προϊόντων.


* Περισσότερα για τις τρεις Δράσεις:

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved