ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Χρηματοδοτικά προγράμματα Επιστροφή    
Επιχειρήσεις του ιδιωτικού και φορείς του δημόσιου τομέα της Δυτικής Μακεδονίας καλεί ο ΟΑΕΔ
 

Proslipsis.gr | Αθήνα 15.11.2019, 19:26

Ο ΟΑΕΔ καλεί επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και φορείς και οργανισμούς του δημοσίου που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας να ενταχθούν σε Πρόγραμμα επτάμηνης προεργασίας 300 ανέργων, ηλικίας 18-30 ετών, που θα υλοποιήσει στην περιοχή αυτή.

Στόχος του προγράμματος είναι η προετοιμασία 300 εγγεγραμμένων στα μητρώα ανέργων των ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ που εδρεύουν σε περιοχές αρμοδιότητας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, 18-30 ετών, οποιασδήποτε εκπαιδευτικής βαθμίδας, σε εργασιακό περιβάλλον του δημοσίου ή του ιδιωτικού τομέα ενόψει της ένταξής τους στην αγορά εργασίας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε α) ιδιωτικές επιχειρήσεις, σε Φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο) και σε β) επιχειρήσεις, φορείς, οργανισμούς του δημοσίου, όπως αυτός ορίζεται από το άρθρο 51 του ν. 1892/1990 (Α’ 101) όπως ισχύει, και επιχειρήσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Αιτήσεις ένταξης στο Πρόγραμμα υποβάλλονται από 19 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 12η μεσημβρινή και μέχρι την κάλυψη των κατανεμηθεισών θέσεων, στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε τη σχετική απόφαση του ΟΑΕΔ.


 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Proslipsis.gr - Πρόγραμμα προεργασίας για 300 ανέργους της Δυτικής Μακεδονίας 15112019.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved