ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Χρηματοδοτικά προγράμματα Επιστροφή    
Οι προθεσμίες για ένταξη στον μηχανισμό «Συν-Εργασία»

Proslipsis.gr | Αθήνα 6.4.2021, 18:46

Σε συνέχεια της παράτασης του χρονικού διαστήματος εφαρμογής του μηχανισμού «Συν-Εργασία» έως και Ιούνιο 2021, επιχειρήσεις και εργοδότες θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση για ένταξη στο μηχανισμό «Συν-Εργασία» για τον μήνα Απρίλιο (Α’ Φάση) έως τις 30 Απριλίου 2021. 

Αναλυτικά:

Επιχειρήσεις και εργοδότες υποβάλουν «Αίτηση - Δήλωση ένταξης στον Μηχανισμό «Συν-Εργασία» (Α΄φάση) και «Αίτηση - Δήλωση ένταξης στον Μηχανισμό «Συν-Εργασία» (Α΄φάση) - Ορθή επανάληψη», εφόσον γνωστοποιηθεί εκ των προτέρων κάθε αλλαγή ή τροποποίηση της οργάνωσης του χρόνου εργασίας μέσω του εντύπου Ε4: Πίνακας Προσωπικού – Συμπληρωματικός Ωραρίου των εργαζομένων που εντάσσονται στον μηχανισμό, εντός της κάτωθι προθεσμίας:

Ι.  Για τον μήνα Απρίλιο 2021 – Α΄ Φάση «Συν-Εργασία»: Προθεσμίες υποβολής Δηλώσεων και Ορθών Επαναλήψεων, από 6-30 Απριλίου 2021.

Επισημαίνεται ότι ο προβλεπόμενος έλεγχος για την πλήρωση των οικονομικών κριτηρίων από την ΑΑΔΕ, τα οποία θα καθοριστούν στη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση, θα πραγματοποιηθεί μετά την έκδοση αυτής.

Επίσης,  είναι δυνατή η διαδικασία των Ορθών επαναλήψεων των αιτήσεων/δηλώσεων ένταξης στον Μηχανισμό - Α’ Φάση καθ’ όλη τη διάρκεια της ανωτέρω προθεσμίας.


ΙΙ.  Για τον μήνα Μάρτιο 2021– Β΄ Φάση «Συν-Εργασία»: Δίνεται η δυνατότητα υποβολής των δηλώσεων «Αίτηση - Δήλωση ένταξης στον Μηχανισμό «Συν-Εργασία» (Β΄φάση) και ««Αίτηση - Δήλωση ένταξης στον Μηχανισμό «Συν-Εργασία» (Β΄φάση) - Ορθή επανάληψη» για τον μήνα Μάρτιο 2021,  εντός της προθεσμίας: 6 - 12 Απριλίου 2021.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved