ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Χρηματοδοτικά προγράμματα Επιστροφή    
Νέο πρόγραμμα ΟΑΕΔ: Έως 12.000 ευρώ σε 6.000 νέους επιστήμονες (11/7/07)


Αθήνα 11.7.2007, 14:12
Συνολικά 6.000 νέοι επιστήμονες θα χρηματοδοτηθούν με ποσό έως 12.000 ευρώ έκαστος για να ασκήσουν ελεύθερο επάγγελμα.

Τα παραπάνω προβλέπει ένα νέο πρόγραμμα του υπουργείου Απασχόλησης που ανακοινώθηκε σήμερα και που έρχεται ως συνέχεια του αντίστοιχου προγράμματος 2006, μέσω του οποίου χρηματοδοτήθηκαν συνολικά 4.000 νέοι επιστήμονες.

Το πρόγραμμα φέρει τον διακριτικό τίτλο "Νέοι Ελέυθεροι Επαγγελματίες - Νέοι Επιστήμονες 2007" και την διαχείρισή του έχει αναλάβει ο ΟΑΕΔ, ο οποίος σύντομα αναμένεται να ανακοινώσει τις λεπτομέρειες του προγράμματος και να καθορίσει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών.

Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν νέοι επιστήμονες ιατροί, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί  και λοιποί απόφοιτοι Πανεπιστημιακών και Πολυτεχνικών Σχολών, καθώς και απόφοιτοι Σχολών Τεχνολογικών εφαρμογών των ΤΕΙ που παρέχουν υπηρεσίες, εντασσόμενες στα ελεύθερα επαγγέλματα. Από τις 6.000 θέσεις ποσοστό 60% θα καλυφθεί από γυναίκες.

Το ποσό της επιχορήγησης από τον ΟΑΕΔ για κάθε νέο ελεύθερο επαγγελματία καθορίζεται στα 12.000 ευρώ με έμφαση στους νέους της περιφέρειας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved