ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Χρηματοδοτικά προγράμματα Επιστροφή    
Επιχορηγήσεις στον τομέα των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας
 

Proslipsis.gr | Αθήνα 21.7.2021, 12:34

Η Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας (DG COMM) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ανακοίνωσε τη δημοσίευση νέας πρόσκλησης υποβολής προτάσεων για επιχορηγήσεις για τη συγχρηματοδότηση επικοινωνιακών δράσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στον τομέα των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, συγκεκριμένα για πρακτορεία ειδήσεων και διαδικτυακά μέσα, με στόχο την προώθηση της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης. 

Τα ΜΜΕ του έντυπου Τύπου, της τηλεόρασης ή του ραδιοφώνου που δραστηριοποιούνται επίσης στον τομέα της διαδικτυακής ενημέρωσης μπορούν να υποβάλουν πρόταση, η οποία όμως θα πρέπει να αφορά αποκλειστικά την ιστοσελίδα τους και την παρουσία τους στο διαδίκτυο.

Τα έργα, τα οποία μπορούν να λάβουν έως και 70% συγχρηματοδότηση, πρέπει να υποβάλλονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της πρόσκλησης υποβολής προτάσεων για επιχορηγήσεις στην κατηγορία των μέσων επικοινωνίας, η οποία δημοσιεύθηκε στις 7 Ιουλίου 2021, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων την 1η Σεπτεμβρίου 2021.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν πρόταση έργου στα ακόλουθα πεδία εφαρμογής: πρακτορεία ειδήσεων και διαδικτυακά μέσα.

Το μέγιστο ποσοστό συγχρηματοδότησης των έργων είναι 70% του συνόλου των επιλέξιμων δαπανών της δράσης. Η διάρκεια των έργων θα είναι κατ' ανώτατο όριο 8 μήνες μεταξύ 1ης Νοεμβρίου 2021 και 30ής Ιουνίου 2022.

Οι αιτήσεις για επιχορήγηση προτάσεων θα πρέπει να υποβληθούν στα αγγλικά στον σχετικό ιστότοπο συνοδευόμενες από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έγγραφα. Τα περισσότερα από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μπορούν να υποβληθούν σε οποιαδήποτε επίσημη γλώσσα της ΕΕ.

Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τις προσκλήσεις υποβολής προτάσεων θα πρέπει να απευθύνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση dgcomm-subvention@europarl.europa.eu.
 
Κατά την αξιολόγηση των υποψήφιων προτάσεων θα ληφθούν υπόψη τα ακόλουθα:
- Δείκτες απόδοσης για τη δράση όπως αναφέρονται αναλυτικά στο Παράρτημα 1: Οι υποψήφιοι πρέπει να επιλέξουν τους δείκτες απόδοσης που αντιστοιχούν στο πεδίο δραστηριότητας της πρότασής τους βάσει των πιο πρόσφατων διαθέσιμων δεδομένων.

- Κριτήρια επιλογής/ανάθεσης 
• Συνάφεια της προτεινόμενης δράσης 30/100
• Ποιότητα της προτεινόμενης δράσης 30/100
• Επισκεψιμότητα 30/100
• Προϋπολογισμός και αποτελεσματικότητα κόστους 10/100 

Η πρόσκληση υποβολής προτάσεων, τα έντυπα αίτησης που πρέπει να συμπληρωθούν και όλα τα σχετικά έγγραφα είναι διαθέσιμα στον σύνδεσμο: Call for proposals COMM/SUBV/2021/M/COFOE for grants in support to the Conference on the Future of Europe. 

* Επισυνάπτεται η πρόσκληση.

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Proslipsis.gr - Πρόσκληση υποβολής προτάσεων_COMM-SUBV-2021-M-COFOE_EN 2172021.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved