ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Χρηματοδοτικά προγράμματα Επιστροφή    
1.000 επιδοτούμενες θέσεις σε επιχειρήσεις του περιβάλλοντος


Αθήνα 18.4.2005
Συνολικά 1.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας δίνονται σε επιχειρήσεις και άλλους ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα του περιβάλλοντος, μέσω ενός νέου προγράμματος του ΟΑΕΔ.

Η διάρκεια της επιχορήγησης για κάθε εργαζόμενο καθορίσθηκε στους 18 και 24 μήνες αντίστοιχα για τις μικρομεσαίες και τις μεγάλες επιχειρήσεις, με την δέσμευση ότι θα συνεχίσουν να τον απασχολούν για έξι ή δώδεκα μήνες αντίστοιχα. Το ποσό της επιχορήγησης ανέρχεται στα 14 ευρώ για κάθε ημέρα πλήρους αασχόλησης και σε 7 ευρώ για τετράωρη ημερήσια απασχόληση.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκινάει από την προσεχή Παρασκευή, ενώ περισσότερες πληροφορίες παρέχουν οι κατά τόπους υπηρεσίες ΟΑΕΔ.

Το πλήρες κείμενο του προγράμματος, την κατανομή των θέσεων και το έντυπο της αίτησης, μπορείτε να "κατεβάσετε" από τον δικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ, πατώντας
εδώ.

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved