ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Χρηματοδοτικά προγράμματα Επιστροφή    
ΟΑΕΔ: Ολοκληρώθηκε το προγραμμα επιχειρηματικότητας Αττικής 26/1/09


Αθήνα 26.1.2009, 20:12
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα «Νέοι και Επιχειρηματικότητα» του ΟΑΕΔ, για τις θέσεις που αναλογούσαν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής και Νήσων, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού.

Ο αριθμός των αιτήσεων για την συγκεκριμένη περιφέρεια υπερκάλυψε τις 1.220 θέσεις του προγράμματος, το οποίο, με απόφαση του διοικητή ΟΑΕΔ κ. Γιώργου Βερναδάκη,  "έκλεισε" την Τριτη 27η Ιανουαρίου 2009.

Ο ΟΑΕΔ ξεκίνησε ήδη την διαδικασία χρηματοδότησης για το 70% των επιχειρηματικών σχεδίων που έχουν επιλεγεί. Το ύψος της επιχορήγησης για κάθε νέο ελεύθερο επαγγελματία που υπάγεται στο πρόγραμμα ανέρχεται στα 18.000 ευρώ, ενώ η διάρκεια της επιχορήγησης είναι 12 μήνες, από την ημερομηνία έκδοσης της σχετικής εγκριτικής απόφασης.

Το πρόγραμμα υλοποιείται από τον Αύγουστο του 2008 και στόχο έχει την προώθηση ανέργων νέων ηλικίας από 22 μέχρι 32 ετών στην απασχόληση μέσω της οικονομικής ενίσχυσης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών. Πριν την αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα οι νέοι παρακολούθησαν σεμινάρια για την ανάληψη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών στα Κέντρα Προώθησης της Απασχόλησης (ΚΠΑ) του ΟΑΕΔ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved