ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Χρηματοδοτικά προγράμματα Επιστροφή    
Διαγωνισμοί για προγράμματα κατάρτισης στα "πράσινα επαγγέλματα" και στον τουρισμό 24/2/09


Αθήνα 24.2.2009, 16:13
Δύο δημόσιους ανοικτούς, διεθνείς διαγωνισμούς για την κατάρτιση ανέργων σε πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ), αντίστοιχα στους τομείς της αειφόρου περιβαλλοντικής διαχείρισης (πράσινα επαγγέλματα) και του τουρισμού, προκήρυξε το υπουργείο Απασχόλησης.

Το πρόγραμμα της αειφόρου περιβαλλοντικής διαχείρισης θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και είναι ύψους 94.600.000 ευρώ. Καταλητική ημερομηνία υποβολής των προσφορών ορίστηκε η 14η Απριλίου 2009.

Ο δεύτερος διεθνής διαγωνισμός αφορά την κατάρτιση ανέργων σε πιστοποιημένα ΚΕΚ, με υποχρεωτική απασχόληση σε θέσεις συναφείς με τον Τουρισμό. Ο προϋπολογισμός του προγράμματος είναι ύψους 35.400.000 ευρώ και θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού». Οι ανάδοχοι θα μπορούν να καταθέσουν τις προσφορές τους μέχρι την 27η Απριλίου 2009.              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved