ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Χρηματοδοτικά προγράμματα Επιστροφή    
Πρόγραμμα ΟΕΕ για ιδιοκτήτες - εκμεταλλευτές κινηματογράφων 31/3/09


Αθήνα 31.3.2009, 23:05
Δελτία θεάματος κινηματογράφου για την παρακολούθηση ελληνικών ταινιών θα χορηγήσει δωρεάν, για πρώτη φορά, ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ) σε δικαιούχους παροχών νομού Αττικής.

Πρόκειται για ένα πιλοτικό πρόγραμμα που ενέκρινε σήμερα το υπουργείο απασχόλησης και το οποίο θα διαρκέσει μέχρι 15 Ιουνίου 2009 και προβλέπει την διάθεση 15.000 δελτίων.

Ο ΟΕΕ καλεί τους ιδιοκτήτες ή εκμεταλλευτές κινηματογράφων που επιθυμούν να συμβληθούν μαζί του να υποβάλλουν μέχρι την Παρασκευή 10 Απριλίου 2009 αίτηση ένταξης στην διαδικασία έγκρισης δελτίων θεάματος,  στην οποία θα αναγράφουν: α) την τιμή εισιτηρίου του κινηματογράφου, β) τις ώρες έναρξης των προβολών, γ) το χρονικό διάστημα λειτουργίας του κινηματογράφου, δ) την ονομασία του κινηματογράφου - στοιχεία εκμεταλλευτή, προσκομίζοντας παράλληλα τα παρακάτω  απαραίτητα δικαιολογητικά:
1. Υπεύθυνες δηλώσεις του Ν.1599/86: α) του παραγωγού και β) του διανομέα, στις οποίες θα αναγράφουν ότι γνωρίζουν για την προβολή των ελληνικών ταινιών συγκεκριμένες ημερομηνίες, συγκεκριμένες αίθουσες και τίτλους ταινιών.
2. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86: Δέσμευση του αιθουσάρχη για προβολή ελληνικών ταινιών τουλάχιστον για δύο συνεχόμενες εβδομάδες (ημερομηνία έναρξης και λήξης προβολής κάθε ταινίας) σε συγκεκριμένη αίθουσα (ταχυδρομική διεύθυνση κλπ), τίτλους αυτών, καθώς και το σχετικό πρόγραμμα (ώρες προβολής κ.λπ).
3. Δικαιολογητικά ελληνικής ιθαγένειας των ταινιών που θα προβληθούν.

Η τιμή του δελτίου θεάματος δεν θα υπερβαίνει τα 7€, συμπεριλαμβανομένων  των νομίμων κρατήσεων και ΦΠΑ. Το δελτίο θεάματος θα είναι κοινό για τους συμβαλλόμενους κινηματογράφους, θα ισχύει για όλες τις προβολές και όλες τις ημέρες, όπως αυτές θα καθοριστούν από τις συμβάσεις. Οι επιχειρηματίες των κινηματογράφων θα εξοφλούνται με βάση τα προσκομιζόμενα  στον ΟΕΕ αποκόμματα χρησιμοποιηθέντων δελτίων θεάματος, τα οποία επί αποδείξει θα κατατίθενται στον ΟΕΕ άμεσα, μετά τη λήξη της προηγηθείσας εβδομάδας προβολής, με κοινοποίηση στους ενδιαφερομένους φορείς: α) παραγωγό ταινίας, β) διανομέα αυτής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved