ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Χρηματοδοτικά προγράμματα Επιστροφή    
Έντονο το ενδιαφέρον για τα προγράμματα νεανικής και γυναικείας επιχειρηματικότητας 16/7/09


Αθήνα 16.7.2009, 20:32
Έντονο είναι το ενδιαφέρον για τα προγράμματα Νεανικής και Γυναικείας Επιχειρηματικότητας που "τρέχουν" από 15 Ιουνίου με ενδιάμεσο φορέα τον ΕΟΜΜΕΧ, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Γεώργιος Σουφλιάς, μετά από την συνάντησή του με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Ιωάννη Μπούγα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Σουφλιάς, ο Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Δημήτριος Αρμενάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ελευθέριος Σκανδάλης και ο Γενικός Διευθυντής κ. Μιχαήλ Παναγιωτάκης.

Ο κ. Μπούγας από την πλευρά του επιβεβαίωσε τη στήριξη της πολιτείας και ειδικότερα του υπουργείου στον Οργανισμό και την πεποίθησή του ότι μπορεί να διαδραματίσει ιδιαίτερα σημαντικό ρολό στη στήριξη των ΜμΕ, ιδιαίτερα σε μία τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία. Επιπλέον αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλεται από το υπουργείο για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στο οποίο κινούνται οι ΜμΕ και δήλωσε ότι σύντομα θα ανακοινωθεί μία νέα δέσμη μέτρων για την ενίσχυση των δομών επιχειρηματικότητας και την απλοποίηση διαδικασιών με στόχο τη μείωση του διοικητικού βάρους. Στο ίδιο πλαίσιο αναμένονται και νέες δράσεις οι οποίες θα διευκολύνουν τη μεταβίβαση επιχειρήσεων, καθώς και εκσυγχρονισμού πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων. Τέλος, αναφορικά με την ενδυνάμωση του Οργανισμού με νέο προσωπικό δεσμεύθηκε ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Σε ανάλογο κλίμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Σκανδάλη, ο οποίος έθεσε επιπλέον ζήτημα ενίσχυσης του προσωπικού του Οργανισμού εν όψει της σταδιακής συνταξιοδότησης έμπειρων στελεχών του.

Σημειώνεται ότι και τα δύο προγράμματα είναι "ανοικτά" για όσους ενδιαφέρονται να καταθέσουν πρόταση για χρηματηματοδότηση. Αρμόδιος για την παραλαβή των προτάσεων είναι ο ΕΟΜΜΕΧ (www.eommex.gr).

   

 

 

 

 

 

   

 

   

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved