ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Χρηματοδοτικά προγράμματα Επιστροφή    
Κίνητρα σε μονάδες επεξεργασίας μαρμάρου 23/7/09


Αθήνα 23.7.2009, 17:54
Κίνητρα στις μονάδες επεξεργασίας μαρμάρου προκειμένου να εγκατασταθούν σε οργανωμένες επιχειρηματικές περιοχές, προβλέπει απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Ι. Μπούγα.

Με την απόφαση επιχειρείται να μπει τάξη στο μέχρι σήμερα άναρχο καθεστώς λειτουργίας των επιχειρήσεων μαρμάρου. Πιο συγκεκριμένα δίνονται κίνητρα στις εν λόγω επιχειρήσεις να εγκατασταθούν σε οργανωμένες επιχειρηματικές περιοχές, όπως ΒΙ.ΠΕ ή ΒΙΟ.ΠΑ, περιορίζοντας την άναρχη και διάσπαρτη χωροθέτησή τους με πολλαπλά οφέλη για τις ίδιες τις επιχειρήσεις αλλά και για το περιβάλλον. Η εγκατάσταση των επιχειρήσεων αυτών σε οργανωμένες επιχειρηματικές περιοχές συνεπάγεται επίτευξη οικονομιών κλίμακος, χρήση περιβαλλοντικά φιλικών μεθόδων με λιγότερο κόστος για την επιχείρηση, ανταλλαγή τεχνογνωσίας, καλύτερο σχεδιασμό και ευνοϊκότερες χωροταξικές προϋποθέσεις.

Οι επιχειρήσεις μαρμάρου που θα μεταφέρονται σε οργανωμένες επιχειρηματικές περιοχές, όπως αυτές καθορίζονται στην παρ. 2 του άρθρου 17 του Ν. 3325/2005 μέσα στα όρια της Περιφέρειας Αττικής, θα έχουν όριο ισχύος για τις μονάδες επεξεργασίας μαρμάρου 500 KW.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved