ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Χρηματοδοτικά προγράμματα Επιστροφή    
Έως 14 Οκτωβρίου δηλώνουν συμμετοχή οι επιχειρήσεις των υπηρεσιών (14/9)


Αθήνα 14.9.2005, 23.46
Εως 14 Οκτωβρίου 2005 μπορούν να υποβάλουν προτάσεις για χρηματοδότηση οι πολύ μικρές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, μέσω του προγράμματος «Ενίσχυση Ανταγωνιστικότητας Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών», που εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα» (το παρουσίασε ήδη η prolsipsis).

Το κατώτατο όριο προϋπολογισμού κάθε επιχειρηματικού σχεδίου είναι 25.000 ευρώ, το δε ανώτατο 100.000 ευρώ και μπορεί να αφορά τόσο την προμήθεια παγίων όσο και άϋλες δαπάνες. Το ποσοστό επιχορήγησης κυμαίνεται μεταξύ 45% και 55%, ανάλογα με τον τόπο εγκατάστασης της επιχείρησης.
- Η επιχορήγηση των προτάσεων που θα επιλεγούν θα ανέλθει:
- έως 45% για τους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης,
- έως 55% για όλα τα νησιά με πληθυσμό έως 3.100 κατοίκους, τις Β.Ε.Π.Ε. της διοικητικής Περιφέρειας Ηπείρου, τους Νομούς Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου, Καβάλας, Δράμας, Σάμου, Χίου, Λέσβου, Δωδεκανήσων, καθώς και για ζώνη πλάτους 20 χλμ. κατά μήκος των χερσαίων συνόρων, η οποία περιλαμβάνει Δήμους και Δημοτικά Διαμερίσματα που εμπίπτουν εν μέρει στη ζώνη αυτή και
- έως 50% για τη λοιπή Επικράτεια.

(Δείτε το αναλυτικό δημοσίευμα της Proslipsis, πατώντας
εδώ).

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved