ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Διαγωνισμοί Δημοσίου: Εκπαιδευτικών Επιστροφή    
Το γνωστικό της αγγλικής για το ΑΣΕΠ (Δ. Μπόνια)

  Συγγραφέας: Μαριάνα Παπανικόλα
  Εκδότης: Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια Δ. Μπόνια
  Έκδοση: 2006
  Σελίδες: 478
  Τιμή: 20,90 €

 

 

 

 

Πρόκειται για το πρώτο βιβλίο πάνω στο Γνωστικό Αντικείμενο της Αγγλικής. Αποτελεί ένα σημαντικό βοήθημα για τους καθηγητές της Αγγλικής οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στον προσεχή διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς. Ένα από τα βασικά του πλεονεκτήματα είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους υποψήφιους, όποιο και αν είναι το επίπεδο της γλώσσας τους και το υπόβαθρό τους.

Το βιβλίο αποτελείται από 30 tests εξάσκησης, η δομή των οποίων έχει βασιστεί στα θέματα των προηγούμενων διαγωνισμών. Τα κείμενα που έχουν επιλεχθεί πραγματεύονται σύγχρονα θέματα, δίνοντας έμφαση στον πολιτισμό και την κοινωνία των αγγλόφωνων χωρών. Επίσης, ουσιαστική βοήθεια παρέχει το μέρος του βιβλίου όπου παρατίθεται όλο το λεξιλόγιο. Τέλος, το βιβλίο περιέχει τις απαντήσεις όλων των tests, διευκολύνοντας τον υποψήφιο να αξιολογήσει τις γνώσεις του και την πρόοδό του.

Κάνοντας εξάσκηση με τα tests αυτά σε εβδομαδιαία βάση, ο υποψήφιος θα δει σημαντική βελτίωση στην απόδοσή του. Αυτό θα είναι καθοριστικό εν όψει ενός διαγωνισμού στον οποίο, όπως φαίνεται, το κομμάτι του Γνωστικού Αντικειμένου θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved