ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Διαγωνισμοί Δημοσίου: Υπουργείου Οικονομικών Επιστροφή    
Λογιστική (Δ. Μπόνια)

  Συγγραφέας: Παναγιώτης Κοτσιλάρας
  Εκδότης: Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια Δ. Μπόνια
  Έκδοση: 2009
  Σελίδες: 496
  Ενδεικτική τιμή: 28,30 €

 

 

 

 

 

Το παρόν σύγγραμμα αποτελεί βοήθημα για την επιτυχία στις εξετάσεις του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ για το Υπουργείο Οικονομικών της κατηγορίας ΤΕ, στο γνωστικό αντικείμενο της Λογιστικής. Σε ό,τι αφορά στη δομή και στο περιεχόμενό της, η ύλη αναπτύσσεται βασιζόμενη στα ερωτήματα πολλαπλής επιλογής που τέθηκαν στους προηγούμενους διαγωνισμούς των ετών 2002 και 2004, και είναι σύμφωνη με την ύλη της εκδοθείσας προκηρύξεως του αναμενόμενου διαγωνισμού.

Αναλυτικότερα, η ανάπτυξη της ύλης διαχωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος περιλαμβάνονται έντεκα επιμέρους κεφάλαια στα οποία αναλύονται τα θέματα που εντάσσονται στο αντικείμενο της «γενικής λογιστικής » , ενώ στο δεύτερο μέρος περιλαμβάνονται πέντε επιμέρους κεφάλαια στα οποία αναλύονται τα θέματα που εντάσσονται στο αντικείμενο της «λογιστικής εταιρειών». Επίσης , στο τέλος κάθε κεφαλαίου παρατίθενται ερωτήματα πολλαπλών επιλογών προσομοιωμένα στις απαιτήσεις του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ. Το σύνολο των ερωτημάτων πολλαπλών επιλογών, στα οποία παρατίθενται και οι απαντήσεις τους, ανέρχεται στα 325 με σκοπό την εξοικείωση του υποψηφίου στον τρόπο εξέτασης του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved