ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Σπουδές σε ΚΕΣ, ΕΠΑΛ, Μαθητεία Επιστροφή    
Αγροτοτεχνικές ειδικότητες προσφέρουν οι Σχολές του ΕΛΓΟ Δήμητρα

Proslipsis.gr | Αθήνα 1.9.2020, 22:13

Ξεκίνησαν σήμερα Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν έως και τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 οι εγγραφές στις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) του ΕΛΓΟ - Δήμητρα.

Για το σχολικό έτος 2020 - 2021 θα λειτουργήσουν έξι Επαγγελματικές Σχολές στη Λάρισα, στα Ιωάννινα, στην Κρήτη, στη Νεμέα, στην Καλαμπάκα και στο Μαρούσι με τις εξής ειδικότητες: Γαλακτοκομία – Τυροκομία, Ξυλογλυπτική – Διακοσμητική Επίπλου, Θερμοκηπιακές Κατασκευές και Καλλιέργειες, Ζωοτεχνία, Αγροτικά Μηχανήματα, Φυτοτεχνικές Επιχειρήσεις – Αρχιτεκτονική Τοπίου, Αμπελουργία – Οινοτεχνία.

Η φοίτηση και το διδακτικό υλικό στις ΕΠΑΣ είναι δωρεάν, οι σπουδές διαρκούν δύο έτη και οι σπουδαστές δικαιούνται αναβολή στράτευσης.

Στις Σχολές που λειτουργούν χώροι φιλοξενίας, παρέχεται σε όσους μαθητές πληρούν τα σχετικά κριτήρια, δωρεάν στέγαση και σίτιση. Proslipsis.gr

Στους αποφοίτους χορηγείται πτυχίο επιπέδου 4 του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων και του Ευρωπαϊκού Πιστωτικού Συστήματος για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (ECVET) και επιπέδου 3 της περ. γ' της παρ. 1 του άρθρου 6 του Ν. 2009/1992 και τους παρέχεται η δυνατότητα να λάβουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, ώστε να απασχοληθούν στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα σε αντίστοιχες προς την ειδικότητά τους θέσεις ή να σταδιοδρομήσουν ως ελεύθεροι επαγγελματίες, να συνεχίσουν σπουδές σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ, ενώ μοριοδοτούνται για τη συμμετοχή τους σε Προγράμματα Νέων Γεωργών και απαλλάσσονται από την υποχρέωση της παρακολούθησης των εν λόγω Προγραμμάτων Κατάρτισης.

Οι ΕΠΑΣ διαθέτουν υλικοτεχνική υποδομή, σύγχρονα εξοπλισμένα εργαστήρια, έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό και εφοδιάζουν τους σπουδαστές με τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις, για να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στην μελλοντική επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Η συμμετοχή των σπουδαστών σε επιμορφωτικές ημερίδες και εκπαιδευτικές επισκέψεις σε παραγωγικές μονάδες και επιχειρήσεις συμπληρώνει το γνωστικό τους πεδίο, ενώ ενισχύεται η σύνδεση των σπουδών τους με την αγορά εργασίας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του ΕΛΓΟ Δήμητρα: https://www.elgo.gr.


ΠΙΝΑΚΑΣ
Οι Σχολές και οι ειδικότητες

Γαλακτοκομική ΕΠΑ.Σ. Ιωαννίνων (τηλ. 2651092219, e-mail: galateei@otenet.gr)
- Γαλακτοκομία – Τυροκομία
ΕΠΑ.Σ. Καλαμπάκας (τηλ.24320 22781, e-mail: ogee43@otenet.gr)
- Ξυλογλυπτική – Διακοσμητική Επίπλου
ΕΠΑ.Σ. Κρήτης (τηλ. 28920 31259, e-mail: epaskritis@gmail.com)
- Θερμοκηπιακές Κατασκευές και Καλλιέργειες
Αβερώφειος ΕΠΑ.Σ. Λάρισας (τηλ. 2410 611093, e-mail: geosxoli@otenet.gr)
- Ζωοτεχνία
- Αγροτικά Μηχανήματα
ΕΠΑ.Σ. Αμαρουσίου [κτήμα Συγγρού] (τηλ. 2108012701, e-mail:
epasmar@otenet.gr)
- Φυτοτεχνικές Επιχειρήσεις – Αρχιτεκτονική Τοπίου
ΕΠΑ.Σ. Νεμέας (τηλ. 27460 23032, e-mail:epasnemeas@hotmail.gr)
- Αμπελουργία – Οινοτεχνία

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved