ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Επείγουσα εγκύκλιος για τις μετατάξεις στις Περιφέρειες
 

 

Αθήνα 21.7.2010, 12:43

Με εξαιρετικά επείγουσα ανακοίνωσή του, το υπουργείο Εσωτερικών ανακονώνει νέες διευκρινίσεις για τις εθελοντικές μετατάξεις του προσωπικού των υφιστάμενων κρατικών Περιφερειών.

Σύμφωνα με αυτή, μετά την παρέλευση της 8ης Ιουλίου 2010, δηλαδή ένα μήνα από τη δημοσίευση του νόμου 3852/2010, οι υπάλληλοι που ζήτησαν μετάταξη θα πρέπει να προσκομίσουν στη Διεύθυνση Διοίκησης της Περιφέρειας βεβαίωση του Προϊσταμένου των Διευθύνσεων που υπηρετούν, στην οποία να βεβαιώνεται ότι ήταν τοποθετημένοι και ασκούσαν στις 1 Ιανουαρίου 2010 αρμοδιότητες που απονέμονται στις περιφέρειες της αντίστοιχης χωρικής αρμοδιότητας, όπως αυτές ορίζονται από τις διατάξεις του άρθρου 186 του Ν.3852/2010.

Στη συνέχεια και εντός προθεσμίας δύο μηνών από τη δημοσίευση του νόμου, δηλαδή έως 8 Αυγούστου 2010, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας, αφού εξετάσει εάν πράγματι πληρούνται οι προϋποθέσεις, εκδίδει απόφαση με την οποία το ανωτέρω προσωπικό μετατάσσεται στην Περιφέρεια, σε συνιστώμενες προσωποπαγείς θέσεις αντίστοιχης κατηγορίας, εκπαιδευτικής βαθμίδας, κλάδου ή ειδικότητας.

Η απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Κρατικής Περιφέρειας δημοσιεύεται άμεσα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, αλλά η ισχύς της αρχίζει από 1 Ιουλίου 2011.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την εγκύκλιο.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η εγκύκλιος (αρχείο pdf 47,8 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved