ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Οι πρώτοι 417 προσωρινοί Ενεργειακοί Επιθεωρητές

 

Αθήνα 28.12.2010, 16:42

Τον πρώτο κατάλογο με 417 προσωρινούς Ενεργειακούς Επιθεωρητές ανακοίνωσε η Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Ενέργειας (ΕΥΕΠΕΝ), μετά από υπουργική απόφαση που υπέγραψε η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη.

Οι Επιθεωτητές εντάχθηκαν στο Μητρώο Προσωρινών Ενεργειακών Επιθεωρητών, μετά από αξιολόγηση της σχετικής γνωμοδοτικής επιτροπής. Στους υποψήφιους χορηγούνται οι σχετικές άδειες, όπως προβλέπεται από το Προεδρικό Διάταγμα 100/2010 «Ενεργειακοί Επιθεωρητές κτιρίων, λεβήτων και εγκαταστάσεων θέρμανσης και εγκαταστάσεων κλιματισμού» (ΦΕΚ 177 Α').

Σύμφωνα με το υπουργείο, έχει ληφθεί μέριμνα ώστε να υπάρχουν προσωρινοί Ενεργειακοί Επιθεωρητές σε όλες τις περιοχές της ελληνικής επικράτειας και στην ηλεκτρονική διεύθυνση μπορούν οι ενδιαφερόμενοι πολίτες να τους αναζητήσουν ανά νομό.

Το προσεχές διάστημα θα ανακοινώνεται ο αριθμός και τα ονόματα των προσωρινών Ενεργειακών Επιθεωρητών που θα εντάσσονται στο σχετικό Μητρώο. Οι επιλεγέντες θα ειδοποιούνται αυτόματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ο πρώτος κατάλογος βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΚΑ και στην ιστοσελίδα Ηλεκτρονικής Εφημερίδας της Κυβέρνησης Πρόγραμμα «Διαύγεια», ενώ οι υποψήφιοι προσωρινοί επιθεωρητές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την πρόοδο της αίτησής τους μέσω της ηλεκτρονικής βάσης της ΕΥΕΠΕΝ www.buildingcert.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved