ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Δουλειές των δήμων θα αναλαμβάνουν υπάλληλοι των ΚΕΠ

 

Αθήνα 14.9.2011, 20:32

Στους μόνιμους υπαλλήλους του κλάδου διεκπεραίωσης υποθέσεων πολιτών των ΚΕΠ που λειτουργούν σε δημοτικές ενότητες με πληθυσμό μέχρι 5.000 κατοίκους, θα δύνανται να ανατίθενται καθήκοντα συναφή με τον κλάδο τους για την αντιμετώπιση υπηρεσιακών αναγκών του δήμου, σε περίπτωση έλλειψης προσωπικού σε άλλες καίριες υπηρεσίες του δήμου. Μάλιστα θα εξετάζεται το ενδεχόμενο τα καθήκοντα αυτά να ασκούνται εντός του ΚΕΠ.

Τα παραπάνω προβλέπει εγκύκλιος του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ντίνου Ρόβλια, η οποία διευκρινίζει ότι η ρύθμιση δεν αφορά συμβασιούχους που απασχολούνται στα ΚΕΠ, με σκοπό την αποκλειστική υποστήριξη της παραγωγικής λειτουργίας των ΚΕΠ, ούτε τις περιπτώσεις των ΚΕΠ όπου δεν υφίσταται έλλειψη προσωπικού σε άλλες καίριες υπηρεσίες του δήμου, ακόμα κι αν εμπίπτουν στο πληθυσμιακό κριτήριο των ανωτέρω διατάξεων.

Μετατάξεις
Η εγκύκλιος αναφέρεται και σε διάταξη που αφορά μετατάξεις, μεταφορές και αποσπάσεις υπαλλήλων ΚΕΠ που πάσχουν από δυσίατα ή ανίατα νοσήματα, διευκρινίζοντας ότι θα γίνονται με απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με την ίδια σχέση εργασίας, σε κενή θέση της ίδιας κατηγορίας ή με μεταφορά της θέσης που κατέχει ο αιτών υπάλληλος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved