ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Δωρεάν νοσήλια για τέκνα ακόμη και τεθνεόντων, συνταξιούχων ή αποστράτων!
 

 

Αθήνα 26.9.2011, 22:02

Την στιγμή που οι ανασφάλιστοι πολίτες της χώρας -πλην ορισμένων περιπτώσεων, όπως οι άνεργοι και οι άποροι- δεν δικαιούνται δωρεάν περίθαλψη στα δημόσια νοσοκομεία, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης εξαιρεί από τον κανόνα τα ανασφάλιστα και άγαμα τέκνα ακόμη και τεθνεόντων, συνταξιούχων ή αποστράτων υπαλλήλων του υπουργείου που προϊσταται, επιβεβαιώνοντας ότι η πελατειακή και διακριτική λογική καλά κρατεί στη δημόσια διοίκηση ακόμα και τούτες τις κρίσιμες για τον τόπο ημέρες.

Σύμφωνα με απόφαση που υπογράφει ο υπουργός (θα την βρείτε στο συνημμένο αρχείο της Proslipsis), δωρεάν νοσηλεία στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία που διαθέτουν πτέρυγες νοσηλείας τρίτων δικαιούνται τα άγαμα και ανασφάλιστα τέκνα των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στρατιωτικών των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, των Κοινών Σωμάτων, Δικαστικών Λειτουργών του Δικαστικού Σώματος των Ενόπλων Δυνάμεων, των υπηρετούντων Πολιτικών και Συνταξιούχων υπαλλήλων καθώς και του υπηρετούντος με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου προσωπικού και συνταξιούχων της ίδιας κατηγορίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Δωρεάν νοσηλεία δικαιούνται τα άγαμα και ανασφάλιστα τέκνα ακόμη και σε περίπτωση θανάτου ή αφάνειας των γονέων.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε το κείμενο της απόφασης.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η απόφαση (αρχείο pdf 53 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved