ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Σε Facebook και Twitter το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας

 

Αθήνα 13.10.2011

Στα πλαίσια της ευρύτερης προσπάθειας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, να επικοινωνήσει το έργο του και να προσφέρει χρηστικές πληροφορίες στο ευρύ κοινό, τίθενται από σήμερα σε ισχύ οι διαδικτυακοί λογαριασμοί του Σ.ΕΠ.Ε. στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Twitter.

Πιο συγκεκριμένα στο www.facebook.com/pages/Σώμα-Επιθεώρησης-Εργασίας-ΣΕΠΕ-Hellenic-Labour-Inspectorate/174763269273289?sk=wall και στο http://twitter.com/#!/Labour_Inspect το κοινό θα έχει την δυνατότητα να ενημερώνεται για τις δράσεις και πρωτοβουλίες του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, όπως επίσης και για κάθε νέο το οποίο αφορά στην λειτουργία του. 

Ο Ειδικός Γραμματέας του ΣΕΠΕ, Μιχάλης Χάλαρης, υπογράμμισε πως η προσπάθεια αυτή θα φέρει πιο κοντά το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας στους πολίτες και πιο συγκεκριμένα στους νέους εργαζόμενους, που ως ευάλωτη κοινωνική ομάδα, αυτήν ειδικά την δύσκολη περίοδο οφείλουν να είναι ενήμεροι για τα δικαιώματα τους και γενικότερα για ζητήματα εργατικής νομοθεσίας.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved