ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Διαβεβαιώσεις για το ιατρικό και υγειονομικό προσωπικό του ΙΚΑ

 

Αθήνα 14.10.2011, 18:57

Διαβεβαιώσεις για την διασφάλιση των θέσεων εργασίας, με την ίδια εργασιακή σχέση, των γιατρών και του υγειονομικού προσωπικού που μέχρι σήμερα υπηρετούν στο ΙΚΑ και μεταφέρονται στον ΕΟΠΠΥ, έδωσε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου κατά την συνάντησή της με το προεδρείο της ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ και ακολούθως με την Ομοσπονδία Υγειονομικού Προσωπικού του ΙΚΑ.

Ο υπουργός Γιώργος Κουτρουμάνης ενημέρωσε τους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών για την πρόθεση του να συζητήσει με τους συναρμόδιους υπουργούς την αλλαγή της ημερομηνίας εφαρμογής του προγράμματος της εφεδρείας από 1 Ιανουαρίου 2012 σε 1 Σεπτεμβρίου 2012, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα στην λειτουργία των ΚΕΠΑ καθώς και στον ΕΟΠΠΥ κατά την πρώτη φάση λειτουργίας του.

Τέλος, επισημάνθηκε από πλευράς του υπουργείου η αδιαπραγμάτευτη απόφαση να ενταχθούν οι γιατροί του ΙΚΑ μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved