ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας για την εργασιακή εφεδρεία
 

 

Αθήνα 22.11.2011, 16:03

Διευκρινιστική εγκύκλιο σχετικά με την εφαρμογή του άρθρου 34 παρ. 3 και 4 του ν. 4024/2011 για την υπαγωγή δημοσίων υπαλλήλων με συμβάσεις αορίστου χρόνου στο καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας.

Η εγκύκλιος αναφέρεται στους ασφαλισμένους των Ταμείων ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, ΕΤΑΠ - ΜΜΕ, ΕΤΑΑ (ΤΣΜΕΔΕ - ΤΣΑΥ) και Ειδικά Ταμεία, οι οποίοι μπαίνουν σε εφεδρεία διάρκειας έως 24 μήνες εφόσον συγκεντρώνουν τις προϋποθέσεις για λήψη πλήρους σύνταξης, που αντιστοιχούν σε 35 χρόνια ασφάλισης.

Σημειώνεται ότι με κατεπείγουσα εγκύκλιό του ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ντίνος Ρόβλιας καλεί τους γενικούς γραμματείς των υπουργείων να προβούν σε άμεσες μετακινήσεις υπαλλήλων που είναι αναγκαίες, προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών από το πρώτο κύμα αποχωρήσεων λόγω εργασιακής εφεδρείας. Ειδικότερα, καλούνται οι γενικοί γραμματείς να ενεργήσουν προληπτικά και να καλύψουν προκαταβολικά τα κενά, με εσωτερικές μετακινήσεις, ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα αδυναμίας λειτουργίας οποιασδήποτε υπηρεσίας του δημόσιου τομέα.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε το κείμενο της εγκυκλίου.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η εγκύκλιος (αρχείο pdf 159 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved