ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Ο ΟΣΚ παραχωρεί το κτήμα Μερκάτη στο Δήμο Αιγάλεω


Αθήνα 14.11.2012, 23:05

Με ομόφωνη απόφαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων ενέκρινε την εισήγηση του Διευθύνοντος Συμβούλου Ηρακλή Δρούλια και παραχωρεί έκταση ιδιοκτησίας του περίπου 38 στρεμμάτων στο κτήμα Μερκάτη κατά χρήση στο Δήμο Αιγάλεω.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στις δράσεις της ΟΣΚ ΑΕ για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας της, είτε από την ίδια είτε από τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης.

Από τη συνολική παραχωρηθείσα επιφάνεια εξαιρείται το Βυζαντινό εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη, που αποτελεί διατηρητέο μνημείο Βυζαντινής αρχιτεκτονικής του 14ου αιώνα και το οποίο παραμένει στη δικαιοδοσία της ΟΣΚ ΑΕ, η οποία έχει προχωρήσει στην εκπόνηση μελέτης αποτύπωσης και αποκατάστασής του προκειμένου να το αναδείξει.

Η παραχώρηση χρήσης της έκτασης στο κτήμα Μερκάτη έχει διάρκεια 30 χρόνων και συμπεριλαμβάνει τη δέσμευση του Δήμου Αιγάλεω για την ολοκλήρωση των έργων ανάπλασης εντός πενταετίας από την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης.

Σύμφωνα με την πρόταση του δημάρχου Αιγάλεω κ. Χρήστου Καρδαρά, ο Δήμος θα προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση και χρηματοδότηση μελέτης για την ανάπλαση της έκτασης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved