ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Νέες διοικήσεις στα ΕΛΤΑ

 

Αθήνα 13.1.2013, 23:27

Νέες διοικήσεις στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ ΑΕ) και στις θυγατρικές εταιρείες ΚΕΚ ΕΛΤΑ, Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ τοποθέτησε το υπουργείο Ανάπτυξης.
 
Οι νέοι πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι είναι οι εξής:
 
- ΕΛΤΑ ΑΕ: Νέος Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και Διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο κ.Κωνσταντίνος Μελαχροινός. Οικονομολόγος, Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κάτοχος Μεταπτυχιακων τίτλων σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και του Ινστιτούτου του Montpelier με ειδίκευση στην Περιφερειακή Ανάπτυξη. Σύμβουλος τεχνικής υποστήριξης και από το 1983 υπεύθυνος έργων για περιφερειακά αναπτυξιακά προγράμματα. Από το 1993 είναι Πρόεδρος ΔΣ της ιδιωτικής εταιρείας Μελέτες Σύμβουλοι ΑΕ – Planning Group.

ΚΕΚ ΕΛΤΑ: Νέος Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και Διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο κ.Χαράλαμπος Κόκκινος. Πτυχιούχος Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και  Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πειραιά. Κάτοχος Μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Υποψήφιος διδάκτορας στο τμήμα Μεσογειακών Σπουδών Πανεπιστημίου Αιγαίου. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα ως δάσκαλος και σε φροντιστηριακά τμήματα ένταξης παλιννοστούντων, σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης ως εκπαιδευτής και υπεύθυνος προγράμματος και στέλεχος επιχειρήσεων. Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου από τον Απρίλιο του 2004 έως τον Οκτώβριο του 2009.

- Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ: Νέος Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και Διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο κ.Ορέστης Μεσοχωρίτης. Πολιτικός μηχανικός. Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστημίο Θεσσαλονίκης, κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών του Πανεπιστημίου του Liverpool. Από το 1989 μέχρι το 2006 εργάστηκε ως Μηχανικός Εργοταξίου, Μηχανικός Διαχείρισης Έργου, Μηχανικός Προγραμματισμού Έργων, Γενικός Διευθυντής Έργων και από το 1995 μέχρι το 2001 κατείχε την θέση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. ιδιωτικής κατασκευαστικής εταιρείας.  Ελεύθερος επαγγελματίας, από το 2006 μέχρι και σήμερα, με την παροχή υπηρεσιών συμβούλου στην κατασκευή έργων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved