ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
ΑΔΕΔΥ: Εμπαίζουν τους απολυμένους του ΙΚΑ

 

Αθήνα 14.2.2013, 22:14

Εμπαιγμό των απολυμένων υπαλλήλων του ΙΚΑ από τους υπουργούς Εργασίας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης καταγγέλλει η ΑΔΕΔΥ.

Η ΑΔΕΔΥ υποστηρίζει ότι οι δύο υπουργοί δεν έχουν τηρήσει τις δεσμεύσεις που ανέλαβαν πριν από δύο μόλις μήνες ενώπιόν της, αναφορικά με την αποκατάσταση των απολυμένων (πλέον) υπαλλήλων του ΙΚΑ και επιτυχόντων του διαγωνισμού ΑΣΕΠ 9Κ/2008 και των αδιόριστων (έως σήμερα) επιτυχόντων του διαγωνισμού 8Κ/2008. Μάλιστα σήμερα δεν ήταν καν παρόντες στο Κοινοβούλιο την ώρα που συζητείτο το θέμα, με αποτέλεσμα να «μπλοκαριστεί» η δυνατότητα έγκρισης - αποδοχής τροπολογιών που κατέθεσαν πέντε κόμματα, προερχόμενα τόσο από τα κόμματα που στηρίζουν την Κυβέρνηση όσο και από την Αντιπολίτευση.

"Θεωρούμε ότι η σοβαρότατη έλλειψη προσωπικού στο ΙΚΑ, η δυσλειτουργία των Υπηρεσιών του Οργανισμού εξαιτίας αυτής ακριβώς της έλλειψης και η καθημερινή ταλαιπωρία των ασφαλισμένων, καθιστά απολύτως απαραίτητη την αλλαγή στάσης εκ μέρους της Κυβέρνησης", τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η οποία καταλήγει: "Είναι αυτονόητο ότι η επανακατάθεση τροπολογίας, την επόμενη εβδομάδα αποτελεί πράξη στοιχειώδους συνέπειας των συνταχτών της, δεδομένου ότι σήμερα συγκέντρωνε τη θετική γνώμη της συντριπτικής πλειοψηφίας των βουλευτών και των κομμάτων της Βουλής".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved