ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Συνδιάσκεψη ΑΔΕΔΥ για την Δημόσια Διοίκηση

 

Αθήνα 9.4.2013, 18:42

Συνδιάσκεψη με θέμα: "Η Δημόσια Διοίκηση, οι Δημόσιες Υπηρεσίες και τα Κοινωνικά Αγαθά στην εποχή του Μνημονίου και η πρόκληση μιας μεταρρύθμισης προς όφελος της Κοινωνίας και της Ανάπτυξης" θα πραγματοποιήσει αύριο Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 η ΑΔΕΔΥ.

"Σκοπός είναι η ανάδειξη απόψεων και η προώθηση προτάσεων για τη διαμόρφωση και ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης πολιτικής και στρατηγικής, ενός άρτιου, εφικτού και προοδευτικού Σχεδίου Αναδιοργάνωσης της Δημόσιας Διοίκησης και των Δημοσίων Υπηρεσιών, ως απαραίτητη προϋπόθεση τόσο για την προώθηση δημοσίων πολιτικών με στόχο την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας όσο και για τη διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής μέσα από τη λειτουργία ενός καλά οργανωμένου και αποτελεσματικού Κοινωνικού Κράτους".

Στη Συνδιάσκεψη θα συμμετέχουν εκπρόσωποι Κοινωνικών Φορέων, Επιμελητηρίων, Ινστιτούτων, Ομοσπονδιών - μελών της ΑΔΕΔΥ, Πολιτικών Κομμάτων. Επίτιμη προσκεκλημένη της εκδήλωσης είναι η κ. Ρόζα Παβανέλι, Γενική Γραμματέας της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Δημοσίων Υπηρεσιών (PSI). Ειδική παρέμβαση θα πραγματοποιήσει ο διακεκριμένος Οικονομολόγος, Καθηγητής Αδαμάντιος Πεπελάσης.

Η Συνδιάσκεψη της ΑΔΕΔΥ θα μεταδίδεται ζωντανά από τις ιστοσελίδες www.adedy.gr, www.poeota.gr, www.poedhn.gr, www.doe.gr, www.poseika.gr, www.filothea.com/adedy/ και την ιστοσελίδα της ΕΡΤ www.ert.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved