ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Το ΠΑΣΟΚ για αξιολόγηση - κινητικότητα

 

Αθήνα 8.7.2013, 22:45

Τρία βασικά θέματα έθεσε στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ. Μητσοτάκη αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ αποτελούμενη από τους Γ. Ντόλιο, Χ. Πρωτόπαπα και Γ. Κουτρουμάνη, κατά τη σημερινή συνάντησή τους στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, παρουσία της υφυπουργού Ε. Χριστοφιλοπούλου και του Γ.Γ. Δ. Στεφάνου.

Πρώτον: Να προχωρήσει η συνολική αξιολόγηση δομών και προσώπων στον Δημόσιο Τομέα και από αυτήν να προκύψουν τα πρόσωπα που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα κινητικότητας στις φάσεις του Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου.
Δεύτερον: Βασικό κριτήριο της αξιολόγησης να είναι ο τρόπος πρόσληψης στο Δημόσιο (ΑΣΕΠ), ώστε όσοι έχουν προσληφθεί αξιοκρατικά να αντιμετωπίζονται διαφορετικά.
Τρίτον: Ειδικά για τη Δημοτική Αστυνομία να ληφθεί μέριμνα ώστε να αξιοποιηθούν σε άλλες θέσεις του Δημοσίου, ειδικά όσοι έχουν προσληφθεί με αξιοκρατικές διαδικασίες (ΑΣΕΠ) και έχουν δυνατότητες προσφοράς.

Συνάντηση με ΚΕΔΕ
Οι πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης είχε νωρίτερα συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα με το προεδρείο της ΚΕΔΕ. Αντάλλαξαν απόψεις για το θέμα της κινητικότητας και συμφώνησαν οι συνομιλίες να συνεχιστούν αύριο στις 9:30 το πρωί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΕΔΕ, θέματα της συζήτησης, η οποία δεν ολοκληρώθηκε, ήταν η κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και της υπηρεσίας των σχολικών φυλάκων καθώς και το ενδεχόμενο και άλλων σχετικών κυβερνητικών αποφάσεων που αφορούν σε υπηρεσίες και εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved