ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
"Ψάχνουν" τους δημοτικούς αστυνομικούς

 

Αθήνα 24.7.2013, 18:56

Έλεγχο για την εγκυρότητα των δικαιολογητικών που υπέβαλαν οι επιτυχόντες σε διαγωνισμούς για την πλήρωση θέσεων ειδικού ένστολου προσωπικού Δημοτικής Αστυνομίας των Δήμων σε όλη την Ελλάδα ζήτησαν σήμερα από τον Ειδικό Γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης Παρασκευά  Νομικό, με κοινή επιστολή τους, οι υπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης και Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

Εν τω μεταξύ, με τον πρόεδρο τους Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) Γιώργο Βέη συναντήθηκε σήμερα ο κ. Μητσοτάκης, στον οποίο επεσήμανε τη σημασία που αποδίδει στο ΑΣΕΠ σχετικά με την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων, το οποίο «προσδίδει την αναγκαία διαφάνεια, αντικειμενικότητα και αξιοκρατία όχι μόνο στις διαδικασίες αξιολόγησης όλων όσοι εντάσσονται στο πρόγραμμα της κινητικότητας, αλλά φυσικά και στις διαδικασίες ένταξης ανθρώπινου δυναμικού στον δημόσιο τομέα». Εξετάστηκε η δυνατότητα το ΑΣΕΠ να παράσχει πρόσθετη υποστηρικτική βοήθεια κατά την αξιολόγηση των υπαλλήλων με την διαμόρφωση των κριτηρίων μοριοδότησης και τη συμμετοχή του στις τριμελείς επιτροπές αξιολόγησης.

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved