ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Aπόφαση για την κινητικότητα των υπαλλήλων του υπουργείου Υγείας
 

 

Αθήνα 11.9.2013, 12:23

Aπόφαση για την κινητικότητα των υπαλλήλων του υπουργείου Υγείας που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα σύμφωνα με το άρθρο 90 ν. 4172/2013 εξέδωσε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (θα τη βρείτε στα συνημμένα). Η απόφαση δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' 2247/2013.

Με την απόφαση καλούνται οι Διευθύνσεις Διοικητικού Προσωπικού των Φορέων να συντάξουν με ευθύνη τους πίνακες συνδρομής κριτηρίων των υπαλλήλων και να τους αποστείλουν στο ΑΣΕΠ εντός προθεσμίας δέκα ημερών από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των Αιτήσεων - Υπεύθυνων Δηλώσεων των υπαλλήλων, προκειμένου να διατεθούν και τοποθετηθούν στους φορείς υποδοχής της παρούσας απόφασης.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την απόφαση.

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η απόφαση (αρχείο pdf 901 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved