ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Μάθε δημόσιε υπάλληλε... ιταλικά

 

Αθήνα 11.9.2013, 18:23

Το Τμήμα Μετεκπαίδευσης και Μελετών της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης γνωστοποιεί ότι το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών σχεδίασε και υλοποιεί Ειδικά Προγράμματα Ιταλικής Γλώσσας για δημοσίους υπαλλήλους, διάρκειας 90 ωρών, σε δύο περιόδους, οι οποίες είναι διάρκειας 45 ωρών η κάθε μία και αρχίζουν αντίστοιχα τον Οκτώβριο του 2013 (45 ώρες) και τον Φεβρουάριο του 2014 (45 ώρες). Στην παρούσα φάση τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται από το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο μόνο στην Αθήνα.

Προς τούτο καλεί τις Διευθύνσεις Διοικητικού - Προσωπικού των υπουργείων, των Γενικών και Ειδικών Γραμματειών και των φορέων, να διαβιβάσουν ηλεκτρονικά την ανακοίνωσή της για τη διεξαγωγή των σεμιναρίων σε όλους τους εποπτευόμενους φορείς. Επίσης, παρακαλεί τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις να διαβιβάσουν επίσης ηλεκτρονικά την ανακοίνωση σε όλους τους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού.

Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, τα απαραίτητα δικαιολογητικά, το κόστος, το πρόγραμμα των μαθημάτων καθώς και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια για τα μαθήματα, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο.

Να σημειωθεί ότι είναι πρωτόγνωρο το φαινόμενο ένα υπουργείο να παροτρύνει τους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα να παρακολουθήσουν μαθήματα επί πληρωμή.

* Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved