ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Οι κατά Μητσοτάκη τρεις πυλώνες της διοικητικής μεταρρύθμισης

 

Αθήνα 20.9.2013, 21:7

Αν και νεόφερτος στη δημόσια διοίκηση, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης εντόπισε κιόλας τους τρεις "κεντρικούς πυλώνες" μιας σωστής διοικητικής μεταρρύθμισης, που είναι: Η απλοποίηση δομών (αξιολόγηση, νέα οργανογράμματα κατοχυρωμένα με Προεδρικά Διατάγματα), η απλοποίηση διαδικασιών (μείωση της γραφειοκρατίας εντός του Δημοσίου και στις σχέσεις κράτους - πολίτη και επιχείρησης - πολίτη), διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού (τρόποι πρόσληψης, εκπαίδευσης, υπηρεσιακής ανέλιξης κ.λπ.).

«Είναι πολύ μεγάλο λάθος να νομίζουμε ότι μεταρρύθμιση στο Δημόσιο είναι μόνο η κινητικότητα", μονολόγησε. "Είναι λάθος να το βλέπουν και οι πιστωτές μας έτσι. Είναι κάτι που θα έχω την ευκαιρία την επόμενη εβδομάδα να τους εξηγήσω".

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved