ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Κάτι αλλάζει στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης

Αθήνα 19.11.2013, 14:22

Συνέντευξη Τύπου για το Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός» θα δώσουν μεθαύριο Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013, στις 11:00, στο χώρο του Ιδρύματος, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και  η Πρόεδρος του Ιδρύματος Μαρία Τσιουτάνη.

Στη διάρκεια της συνέντευξης, θα παρουσιάσουν την προσπάθεια προσαρμογής των υπηρεσιών και των επί μέρους τομέων του Δημοτικού Βρεφοκομείου στις σημερινές δύσκολες συνθήκες έτσι ώστε το ίδρυμα να ανταποκριθεί στις διογκωμένες κοινωνικές ανάγκες και την καλύτερη εξυπηρέτηση του δύσκολου έργου που έχει  να υλοποιήσει.

Συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν: η αναμόρφωση των χώρων του Βρεφοκομείου, η αναβάθμιση του ως φορέα υποδοχής  εθελοντών, η δημιουργία Δικτύου ανάδοχων οικογενειών και η υλοποίηση  προγράμματος εκπαίδευσής τους, η δημιουργία σταθερού, διαφανούς και ασφαλούς πλαισίου τέλεσης των υιοθεσιών και η ανάπτυξη συνεργασιών με φορείς εκτός Ιδρύματος (π.χ. Συνήγορος του Πολίτη).
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved