ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Συστάθηκε Επιτροπή Προστασίας Ανηλίκων

Αθήνα 26.11.2013, 23:2

Επιτροπή Προστασίας Ανηλίκων ιδίως από εμπορικές και διαφημιστικές πρακτικές που μπορούν να πλήξουν την ψυχική τους υγεία, συνέστησε το υπουργείο Ανάπτυξης.

Η Επιτροπή αποτελείται από τα ακόλουθα μη αμειβόμενα μέλη:
1. Γεώργιο Μόσχο, βοηθό Συνήγορο του Πολίτη από την Ανεξάρτητη Αρχή Συνήγορος του πολίτη- Κύκλο δικαιωμάτων του παιδιού, ως πρόεδρο, με αναπληρώτριά του την Ειδική Επιστήμονα Μαρία Τσαγκάρη.
2. Αριστοτέλη Σταμούλα, εκπρόσωπο από την ανεξάρτητη Αρχή  Συνήγορος του Καταναλωτή, ως τακτικό μέλος με αναπληρώτριά του τη Βασιλική Μπώλου.
3. Γεώργιο Νικολαϊδη, ψυχίατρο από το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού ως τακτικό μέλος με αναπληρώτριά του την Κοινωνική Λειτουργό Μεταξία Σταυριανάκη.
4. Ελένη Λαζαράτου, Αναπληρώτρια καθηγήτρια Παιδοψυχιατρικής Α’ Ψυχιατρικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον Δημήτριο Αναγνωστόπουλο, αναπληρωτή καθηγητή Παιδοψυχιατρικής.
5. Αικατερίνη Θεοδοσέλη, εκπρόσωπο της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Σερρών στο Εθνικό Συμβούλιο Καταναλωτή και Αγοράς ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Ευαγγελία Κεκελέκη, εκπρόσωπο του ΚΕΠΚΑ Θεσσαλονίκης στο Εθνικό Συμβούλιο Καταναλωτή και Αγοράς.
6. Παναγιώτη Αγνιάδη, Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του τη Βασιλική Καραντζίκου, προϊσταμένη της ίδιας Ένωσης. 
7. Ιωάννη Παπαδόπουλο πρόεδρο στο Σύνδεσμο Ελλήνων Βιοτεχνών Παιδικών Παιχνιδιών και Αμαξών ως τακτικό μέλος κι αναπληρωτή του τον Δημήτριο Δενέγρη, Γενικό Γραμματέα του ιδίου Συνδέσμου
8. Γεωργία Αγγελιδάκη, νομική σύμβουλο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) ως τακτικό μέλος και αναπληρώτριά της την Αθηνά Πλατή, εξωτερική συνεργάτιδα της ΕΣΕΕ.
9. Αικατερίνη Τσώνη, διευθύντρια Τεχνικού Ελέγχου της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή ως τακτικό μέλος με αναπληρώτριά της τη Νίκη Γεωργίου, προϊσταμένη στην ίδια Διεύθυνση. 
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved