ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Από κλητήρας δήμαρχος!

Αθήνα 18.12.2013, 19:12

Μια απόδειξη για το πώς μπορεί κάποιος να μπει στο Δημόσιο ως απόφοιτος δημοτικού σε θέση καθαριότητας και σε λίγα χρόνια να βρεθεί σε διοικητική θέση και μάλιστα πανεπιστημιακής κατηγορίας δίνει η παρακάτω απόφαση μετάταξης που εξέδωσε μεγάλος δήμος της χώρας.

Μην βιαστείτε να καταδικάσετε το φαινόμενο, το οποίο είναι σύνηθες ιδίως στην τοπική αυτοδιοίκηση. Σκεφθείτε ότι είναι θεμιτό να επιζητεί καλύτερη εργασιακή τύχη κάποιος απόφοιτος Λυκείου, για παράδειγμα, που εργάζεται νύχτα ή μέρα -αδιάφορο- και παράλληλα κάνει συμβατικές ή από απόσταση σπουδές σε κάποιο ΑΕΙ.

Το ενδιαφέρον στη παρακάτω απόφαση είναι οι δύο βαθμίδες που αναρριχάται ο εργαζόμενος: από την υποχρεωτική εκπαίδευση κατευθείαν στην πανεπιστημιακή. Περίπτωση σπάνια στα χρονικά.

* Ακολουθεί η απόφαση.


ΘΕΜΑ: Ανακοίνωση μετάταξης σε θέση ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού και Τοποθέτησης
ΣΧΕΤ: α) Η με ΑΗΠ ... 29-10-2013 Απόφαση Δημάρχου ... 
β) Το με αριθ. ΦΕΚ .../26-11-2013 τεύχος τρίτο. 
 Σας ανακοινώνουμε ότι, μετά από την ομόφωνη γνωμοδότηση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και την με Α.Η.Π. ... Απόφαση Δημάρχου ..., η οποία εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 76, 79 & 183 του Ν. 3584/07 & της παρ. 5 του άρθρου 35 του Ν. 4024/2011, μεταταχθήκατε από την ειδικότητα της ΥΕ Σχολικής Καθαρίστριας με Ε' Βαθμό και σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου αορίστου χρόνου, σε θέση ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού, με  ταυτόχρονη μεταφορά της θέσης σας. 
Η ανωτέρω απόφαση επικυρώθηκε με την με αριθ. πρωτ. .../48281/11-11-2013 (.../14-11-2013) Περίληψη για δημοσίευση στο Φ.Ε.Κ., της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και τίθεται σε ισχύ από την ημερομηνία δημοσιεύσεως του με αριθ. Φ.Ε.Κ. 1367/26-11-2013 τεύχος τρίτο. 
Κατόπιν τούτου, σας αναθέτουμε καθήκοντα ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού με Ε΄ Βαθμό, και σας τοποθετούμε από 16-12-2013, στο Τμήμα Χορήγησης Αδειών και Ρυθμίσεων Λοιπών Εμπορικών Δραστηριοτήτων, της Δ/νσης Εμπορίου και Ανάπτυξης, της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών. 
Η Δ/νσης Εμπορίου και Ανάπτυξης, παρακαλείται με την κοινοποίηση της παρούσης, να διαβιβάσει βεβαίωση ανάληψης υπηρεσίας για την ανωτέρω, στο Τμήμα Ιδιωτικού Δικαίου Προσωπικού, καθώς και στο Τμήμα Μισθοδοσίας Προσωπικού, της Δ/νσης Ανθρωπίνου Δυναμικού. 
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved