ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Παραμένουν στις θέσεις τους οι ιατροί ΚΕΠΑ

Αθήνα 19.2.2014, 15:32

Η Διοίκηση του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ ανακοινώνει ότι σύμφωνα με πρόσφατη νομοθετική διάταξη, οι ιατροί που ήταν ενταγμένοι στο Ειδικό Σώμα Ιατρών Υγειονομικών Επιτροπών ΚΕΠΑ (Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας) αυτοδίκαια υπάγονται σε αυτό, προκειμένου να παρέχουν τις υπηρεσίες τους συμμετέχοντας στις υγειονομικές επιτροπές των ΚΕΠΑ.

Με βάση τη νομοθετική διάταξη προβλέπεται επιπροσθέτως η δυνατότητα συμμετοχής τους σε περισσότερες υγειονομικές επιτροπές ΚΕΠΑ, από αυτές που συμμετείχαν έως τώρα ανά μήνα, με σκοπό τη δραστική μείωση του χρόνου αναμονής των εκκρεμών αιτημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, για το διάστημα από 20 έως 28 Φεβρουαρίου έχουν προγραμματιστεί 540 επιτροπές, για την εξέταση 11.734 αιτημάτων πιστοποίησης αναπηρίας.

Για το μήνα Μάρτιο έχουν προγραμματιστεί 1.393 επιτροπές για την εξέταση 28.917 αιτημάτων πιστοποίησης αναπηρίας.

Στη βάση αυτού του νέου προγραμματισμού προσδοκούμε την ομαλοποίηση της ροής εξέτασης των αιτήσεων πιστοποίησης αναπηρίας. 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved