ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Προεδρικό διάταγμα για τη διαθεσιμότητα των Λιμενικών

Αθήνα 1.3.2014, 17:03

Την κατάσταση μόνιμης διαθεσιμότητας του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής καθορίζει το προεδρικό διάταγμα 27/2014 που δημοσιεύθηκε χθες στο τεύχος Α' αρ. 46 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

Μεταξύ άλλων προβλέπεται ότι η υπαγωγή στελέχους του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής στην κατάσταση της μόνιμης διαθεσιμότητας διενεργείται από το αρμόδιο, κατά τις διατάξεις του π.δ/τος 38/2012 (Α΄ 75) Συμβούλιο Κρίσεων, μετά από γνωμάτευση της Ανώτατης του Ναυτικού Υγειονομικής Επιτροπής σύμφωνα με τις ειδικότερες προβλέψεις του άρθρου 4 του παρόντος. 

Οι υπαγόμενοι στην κατάσταση μόνιμης διαθεσιμότητας δεν δύνανται να επανέλθουν στην προτέρα κατάστασή τους, δεν εκτελούν υπηρεσία, δεν φέρουν στολή, δεν συντάσσονται για αυτούς σημειώματα ή εκθέσεις αξιολόγησης, υπάγονται όμως σε όλες τις ποινικές και πειθαρχικές διατάξεις που διέπουν το προσωπικό του Λ.Σ.−ΕΛ.ΑΚΤ. Επιπλέον απολαύουν των ευεργετημάτων που προβλέπονται για το ιδίου βαθμού, εν ενεργεία ή συνταξιούχο προσωπικό του Λ.Σ.−ΕΛ.ΑΚΤ. και τις οικογένειές τους, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved