ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Εγκύκλιος για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων

Αθήνα 11.4.2014, 13:22

Σε τροχιά υλοποίησης εισέρχεται το νέο σύστημα αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων καθώς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης εξέδωσε εγκύκλιο που δίνει προθεσμία έως τις 28 Απριλίου στις δημόσιες υπηρεσίες να ολοκληρώσουν τις εκθέσεις τους.

Η εγκύκλιος, η οποία τροποποιεί διατάξεις του ΠΔ 318/1992 (Α΄ 161) περί αξιολόγησης των ο
υσιαστικών προσόντων του προσωπικού των δημοσίων υπηρεσιών και των ΝΠΔΔ, 
καλεί τις υπηρεσίες να καταγράψουν το προσωπικό και να επιμερίσουν τα ποσοστά της κλίμακας βαθμολόγησης για τους υπαλλήλους. Παραθέτει μάλιστα και σχετικά υποδείγματα.

Σχετικά με την αξιολόγηση του προσωπικού, προβλέπει ότι το 25% αυτού βαθμολογείται με 9- 10 βαθμούς, το 60% με 7- 8 βαθμούς και το 15% με 1-6 βαθμούς. Οι υπάλληλοι που θα βαθμολογηθούν με χαμηλό βαθμό δεν θα τεθούν σε διαθεσιμότητα ούτε θα απολυθούν, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved