ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
ΟΑΕΕ: Ηλεκτρονική παρακολούθηση των αιτημάτων για σύνταξη

Αθήνα 6.6.2014, 12:32

Από την Τρίτη 10 Ιουνίου 2014, τίθεται σε πιλοτική λειτουργία η εφαρμογή της παρακολούθησης της εξελικτικής πορείας συνταξιοδοτικού αιτήματος που έχει υποβληθεί από ασφαλισμένους και συνταξιούχους του Οργανισμού.

Η συγκεκριμένη δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο του ΟΑΕΕ www.oaee.gr, στην κατηγορία “Ηλεκτρονικές υπηρεσίες” και στην λειτουργία “Παρακολούθηση πορείας εξέλιξης συνταξιοδοτικού αιτήματος” και θα αφορά αιτήματα υποβληθέντα ή διακινηθέντα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Η σύνδεση και η είσοδος στην συγκεκριμένη ηλεκτρονική υπηρεσία θα γίνεται με τη χρήση κωδικών που έχουν ήδη ενεργοποιήσει οι ενδιαφερόμενοι για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΕ.

Μετά την σύνδεση και την επιλογή του συνδέσμου (link)”Συνταξιοδοτικές Υποθέσεις”, εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή όλα τα συνταξιοδοτικά αιτήματα που έχει υποβάλει o ενδιαφερόμενος στον Οργανισμό.

Η ενημέρωση του αρχείου των αιτημάτων που έχουν υποβληθεί και των πληροφοριών σχετικά με την πορεία εξέλιξης τους, θα γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Εάν, παρά την ορθή εφαρμογή των ανωτέρω δεν εμφανισθούν, σε εύλογο χρονικό διάστημα, πληροφορίες σχετικές με υποβληθέν αίτημα, μπορούν να αποστέλλονται email στην ηλεκτρονική διεύθυνση syntaxh@oaee.gr, στα οποία θα αναφέρονται κατ' ελάχιστον οι ακόλουθες πληροφορίες: Όνομα Επώνυμο, ΑΜΚΑ, ΕΑΜ (σε περίπτωση που το υποβληθέν αίτημα αφορά ασφαλισμένο), Κωδικό ΔΙΑΣ (σε περίπτωση που το υποβληθέν αίτημα αφορά συνταξιούχο), Αριθμό Πρωτοκόλλου-ημερομηνία υποβολής, σύντομη περιγραφή του προβλήματος, προκειμένου ο ΟΑΕΕ να προχωρήσει τις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved