ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
Οι νέοι Οργανισμοί των υπουργείων Εργασίας και Παιδείας

Αθήνα 30.8.2014, 10:56

Δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως με τη μορφή προεδρικού διατάγματος οι νέοι Οργανισμοί των υπουργείων Εργασίας και Παιδείας.

Όπως αναφέρεται σε αυτούς:
- Αποστολή του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας είναι ο σχεδιασμός, η λήψη και η εφαρμογή μέτρων πολιτικής για την προώθηση της εύρυθμης και αποτελεσματικής λειτουργίας της αγοράς εργασίας, η δημιουργία ενός αποτελεσματικού και βιώσιμου μοντέλου κοινωνικής πρόνοιας, η ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων και της κοινωνικής συνοχής και η διασφάλιση της σταθερότητας του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης στη χώρα μας.

- Αποστολή του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων είναι:
α) η προαγωγή της παιδείας με σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες,
β) η ανάπτυξη και η προαγωγή της επιστήμης, της έρευνας, της τεχνολογίας και της δια βίου μάθησης,
γ) η προστασία της ελευθερίας της θρησκευτικής συνείδησης και της θρησκευτικής λατρείας και η εποπτεία των λειτουργών όλων των γνωστών θρησκειών.

* Κατεβάστε τα ΦΕΚ:

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved