ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Δημόσια Διοίκηση Επιστροφή    
ΦΕΚ και μέσω των ΚΕΠ

Αθήνα 17.9.2015, 19:25

Φύλλα Εφημερίδας της Κυβερνήσεως σε έντυπη μορφή θα διατίθενται προσεχώς και μέσω των ΚΕΠ. Ο ενδιαφερόμενος θα υποβάλει αίτηση στο ΚΕΠ της περιοχής του και το ΦΕΚ θα του αποστέλλεται στην διεύθυση που θα δηλώνει στην αίτησή του.

Αναλυτικά, για τη διεκπεραίωση της διαδικασίας η αίτηση συμπληρώνεται on line σε εφαρμογή του Εθνικού Τυπογραφείου μέσω ηλεκτρονικής διασύνδεσης του πληροφοριακού συστήματος του Εθνικού Τυπογραφείου με το πληροφοριακό σύστημα των ΚΕΠ «e−KEP - ΕΡΜΗΣ».

Η ένταξη και διεκπεραίωση της διαδικασίας υποβολής της αίτησης αποστολής/διάθεσης των τευχών της Εφημερίδας της Κυβέρνησης σε έντυπη μορφή από το Εθνικό Τυπογραφείο μέσω ΚΕΠ, γίνεται με χρήση του συστήματος ΕΡΜΗΣ−ΚΕΠ που υποστηρίζουν τα ΚΕΠ.

Η καθΆ ύλην αρμόδια υπηρεσία του Εθνικού Τυπογραφείου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης θα προβεί στις απαραίτητες τεχνικές παρεμβάσεις, ώστε να διασφαλιστεί το ενιαίο πλαίσιο καθηκόντων των υπαλλήλων των ΚΕΠ, τα θέματα ασφάλειας και η τήρηση των απαραίτητων στοιχείων στο σύστημα ΕΡΜΗΣ−ΚΕΠ, η παραγωγή αναφορών και στατιστικών, αλλά και γενικότερα η παρακολούθηση των υποθέσεων που διεκπεραιώνονται μέσω των ΚΕΠ.

Σε κάθε περίπτωση οποιαδήποτε αλλαγή στα παραπάνω αναφερθέντα συστήματα θα πρέπει να γίνεται σε συμφωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του Εθνικού Τυπογραφείου.

Η αποστολή του ΦΕΚ σε έντυπη μορφή από το Εθνικό Τυπογραφείο, απευθείας στον αιτούντα, γίνεται με οποιοδήποτε πρόσφορο για το Εθνικό Τυπογραφείο τρόπο, αρκεί να ικανοποιείται η προϋπόθεση καταβολής του αντιτίμου του έντυπου ΦΕΚ από τον αιτούντα, όπως π.χ. με το σύστημα της αντικαταβολής.

Ο χρόνος έναρξης λειτουργίας της διαδικασίας υποβολής μέσω των ΚΕΠ για τη διάθεση των ΦΕΚ σε έντυπη μορφή από το Εθνικό Τυπογραφείο ορίζεται κατόπιν συμφωνίας των αρμοδίων υπηρεσιών του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του Εθνικού Τυπογραφείου.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved